TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

IWC Portugieser Chronograph Laureus Limited Ed Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj darksilence » 15 Kas 2016, 17:35

Hani fotoraflar?
"As the Years Go Passing By..."
Kullan覺c覺 avatar覺
darksilence

Ya: 42
Kay覺t: 24 Au 2012, 13:09

Mesaj mosef » 15 Kas 2016, 22:16

Evet 繹nceki mesaj覺mda da s繹ylediim gibi saat IWC Portugieser Chronograph. Muhtemelen pek baar覺l覺 bir inceleme olmasa da izlenimlerimi paylamaya 癟al覺aca覺m.

Kutu:

Beyaz karton kutunun i癟inden yine beyaz deri kapl覺 (suni deri gibi geldi) bir baka kutu 癟覺k覺yor. IWC daha iyi bir kutu kullanabilirmi sanki.

Resim

Resim

Kutunun dibinden sertifika, garanti vs. gibi kitap癟覺klar 癟覺k覺yor.

Resim

Saat beyaz deri kutunun kapa覺n覺 kald覺rd覺m覺zda olduk癟a sade bir ekilde kar覺m覺za 癟覺k覺yor. Kapa覺n i癟 k覺sm覺ndaki yaz覺y覺 sevdim.

Resim

Kadran覺 olduk癟a baar覺l覺 buluyorum. T羹m 繹eler temiz bir ekilde yerletirilmi ve her ey yerli yerinde g繹r羹n羹yor. tarih penceresi olmamas覺 sevdiim bir dier detay. kadrana bakt覺覺mda harika bir simetri g繹r羹yorum.

Kullan覺ma gelirsek, hen羹z 癟ok uzun s羹re kullanmam覺 olsam da, bilekte olduk癟a rahat olduunu s繹yleyebilirim. bir s羹re sonra varl覺覺n覺 unutuyorsunuz; u ana kadar kulland覺覺m a癟覺k ara en konforlu saat. hafif ve dengeli doru kelimeler olur san覺r覺m.
Kullan覺m alan覺 konusunda da ben geni bir yelpaze sunduunu s繹yleyebilirim. tak覺m elbise ile de, kot pantolon ile de olduk癟a uyumlu oluyor.
Zaman tutmas覺 ile ilgili herhangi bir 繹l癟羹m yapmad覺m, yapaca覺m覺 da pek sanm覺yorum. g羹nde 10 dakika sapmad覺ktan sonra benim i癟in pek problem olmuyor.

襤lk bata da s繹ylediim gibi 癟ok detayl覺 ve 繹retici bir yaz覺 maalesef olmad覺 ancak okuduunuz i癟in teekk羹rler. :super:

* Adminlerden konu bal覺覺n覺n IWC Portugieser Chronograph olarak deitirilmesini rica ederim.
En son mosef taraf覺ndan 15 Kas 2016, 22:22 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
mosef

Kay覺t: 02 Tem 2014, 21:42

Mesaj Wwtr » 15 Kas 2016, 22:20

Tebrikler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Wwtr

Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02

Mesaj SeiKinetic » 15 Kas 2016, 23:59

Kulland覺ktan sonra detayl覺 incelemenizi bekliyoruz. Herg羹n her yerde kar覺m覺za 癟覺kan bir model deil, en az覺ndan kendi ad覺ma bu b繹yle. Saat i癟in tebrikler. Yeni bir konuyu hakediyor, bilginiz olsun :)
Tutto ha una maniera.
Kullan覺c覺 avatar覺
SeiKinetic

Kay覺t: 08 Tem 2016, 10:14

Re: IWC Portugieser Chronograph Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj darksilence » 16 Kas 2016, 00:42

Sade ve 覺k... Tebrikler :thumbup:
"As the Years Go Passing By..."
Kullan覺c覺 avatar覺
darksilence

Ya: 42
Kay覺t: 24 Au 2012, 13:09

Mesaj hozburun » 16 Kas 2016, 00:58

Tebrikler , gule gule kullanin :champ:

SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj Bond » 16 Kas 2016, 01:21

Mosef saatinin arkas覺n覺 kontrol eder misin? IWC'yi aray覺p seri numaras覺 ile kontrol ettir bence en k覺sa s羹rede. Kutu kesin olarak orijinal deil ve bu modelin sahteleri 癟ok yayg覺n. Yanl覺l覺kla sahte 羹r羹n alm覺 olabilirsin kadranlar k覺smen yak覺n yap覺ld覺覺 i癟in fark edilmeyebilir. Model de biraz s覺k覺nt覺l覺 duruyor evraklarda ekstra d繹k羹man olmal覺. Laureus Limited Edition modeli bu. Daha 繹nce gene bu seriden 2 kez farkl覺 kadran forumda payla覺lan sahte 羹r羹n羹 sahiplerine haber vermitik. Umar覺m sadece kutu sahte olup saatte s覺k覺nt覺 yoktur.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj ermansire » 16 Kas 2016, 01:46

Korkar覺m bana da bir deiik geldi bu saat, bir IWC Port Chrono sahibi olarak.
instagram.com/ermansire
Kullan覺c覺 avatar覺
ermansire

Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners