Evet 繹nceki mesaj覺mda da s繹ylediim gibi saat IWC Portugieser Chronograph. Muhtemelen pek baar覺l覺 bir inceleme olmasa da izlenimlerimi paylamaya 癟al覺aca覺m.
Kutu:
Beyaz karton kutunun i癟inden yine beyaz deri kapl覺 (suni deri gibi geldi) bir baka kutu 癟覺k覺yor. IWC daha iyi bir kutu kullanabilirmi sanki.

Kutunun dibinden sertifika, garanti vs. gibi kitap癟覺klar 癟覺k覺yor.

Saat beyaz deri kutunun kapa覺n覺 kald覺rd覺m覺zda olduk癟a sade bir ekilde kar覺m覺za 癟覺k覺yor. Kapa覺n i癟 k覺sm覺ndaki yaz覺y覺 sevdim.

Kadran覺 olduk癟a baar覺l覺 buluyorum. T羹m 繹eler temiz bir ekilde yerletirilmi ve her ey yerli yerinde g繹r羹n羹yor. tarih penceresi olmamas覺 sevdiim bir dier detay. kadrana bakt覺覺mda harika bir simetri g繹r羹yorum.
Kullan覺ma gelirsek, hen羹z 癟ok uzun s羹re kullanmam覺 olsam da, bilekte olduk癟a rahat olduunu s繹yleyebilirim. bir s羹re sonra varl覺覺n覺 unutuyorsunuz; u ana kadar kulland覺覺m a癟覺k ara en konforlu saat. hafif ve dengeli doru kelimeler olur san覺r覺m.
Kullan覺m alan覺 konusunda da ben geni bir yelpaze sunduunu s繹yleyebilirim. tak覺m elbise ile de, kot pantolon ile de olduk癟a uyumlu oluyor.
Zaman tutmas覺 ile ilgili herhangi bir 繹l癟羹m yapmad覺m, yapaca覺m覺 da pek sanm覺yorum. g羹nde 10 dakika sapmad覺ktan sonra benim i癟in pek problem olmuyor.
襤lk bata da s繹ylediim gibi 癟ok detayl覺 ve 繹retici bir yaz覺 maalesef olmad覺 ancak okuduunuz i癟in teekk羹rler.

* Adminlerden konu bal覺覺n覺n IWC Portugieser Chronograph olarak deitirilmesini rica ederim.