Vur deyince öldürmüşsün

Saat alıp rica etmeme ve söz vermelerine rağmen forumda paylaşmayan bir dünya kişi için ibretlik paylaşım olmuş. Bir foto atsan günlük konuya bile yeterdi. Teşekkürler okurken bende eğlendim ve şaşırdım gayet doğal aynı zamanda bilgilendirici olmuş, şahsen ben böyle bir yazı yazmayı beceremem

Not olarakta şunu ekleyeyim; forumda onbinlerce paylaşım ve binlerce inceleme var zaten bu ihtiyaç değil. Daha öncede bir kaç yerde yazdım saatleri TSF Shop adı altında piyasadan daha uyguna üyelerin almasını sağladığımız için ismini yazmaya gerek olmayan çeşitli bayiler ve şahışlar indirim oranını şikayet ediyorlar distribütörlere. Sırf bu sebeple üyelere fiyatları ilanlarda tam yazmayıp geri ödeme sistemi cashback yapıyoruz dedik. Alınca paylaşıma biz ödeme yapıyoruz indirim değil bunu düşüyoruz dedik şikayet edenlerde durup diyecek bir şey bulamadılar o saatten sonra. Ondan alınca bir foto atın ki altı dolsun söylemin distribütör veya markaları kırmamış olalım.
Arkadaşın güzel günlerde kullansın, bu seri Oris için benim sevdiğim ürün gamından. Zarif her durumda kullanılabilen vintage modern harmanlı hoş model diye düşünüyorum. Kolda baya rahattır.
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi