Saatolog 2025 Online Sipariş İçin Tıklayınız

Bir Garip İnceleme Oris Big Crown

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bir Garip İnceleme Oris Big Crown

Mesaj Mtn » 16 Oca 2026, 15:35

Yazı çok keyifli olmuş ellerinize sağlık. Saat de ayrı güzel :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Mtn

TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mesaj Bond » 16 Oca 2026, 15:50

Vur deyince öldürmüşsün :D Saat alıp rica etmeme ve söz vermelerine rağmen forumda paylaşmayan bir dünya kişi için ibretlik paylaşım olmuş. Bir foto atsan günlük konuya bile yeterdi. Teşekkürler okurken bende eğlendim ve şaşırdım gayet doğal aynı zamanda bilgilendirici olmuş, şahsen ben böyle bir yazı yazmayı beceremem :)

Not olarakta şunu ekleyeyim; forumda onbinlerce paylaşım ve binlerce inceleme var zaten bu ihtiyaç değil. Daha öncede bir kaç yerde yazdım saatleri TSF Shop adı altında piyasadan daha uyguna üyelerin almasını sağladığımız için ismini yazmaya gerek olmayan çeşitli bayiler ve şahışlar indirim oranını şikayet ediyorlar distribütörlere. Sırf bu sebeple üyelere fiyatları ilanlarda tam yazmayıp geri ödeme sistemi cashback yapıyoruz dedik. Alınca paylaşıma biz ödeme yapıyoruz indirim değil bunu düşüyoruz dedik şikayet edenlerde durup diyecek bir şey bulamadılar o saatten sonra. Ondan alınca bir foto atın ki altı dolsun söylemin distribütör veya markaları kırmamış olalım.

Arkadaşın güzel günlerde kullansın, bu seri Oris için benim sevdiğim ürün gamından. Zarif her durumda kullanılabilen vintage modern harmanlı hoş model diye düşünüyorum. Kolda baya rahattır.

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj oztk » 16 Oca 2026, 20:19

Hayırlı olsun temennisinde bulunan herkese arkadaşım adına teşekkür ederim. Sabredip, bana katlanarak sonuna kadar okuyanlara da ayrıca teşekkür ediyorum.

@bond Buradan tekrar teşekkür ediyorum abi. Vakit ayırıp bilgi verdin, her konuda yardımcı oldun. Maalesef bir süre il dışına çıkmam gerektiği için konuyu açmakta oldukça geç kaldım. Geç kalınmış bir paylaşım oldu, gönül isterdi ki saatin alımıyla eş zamanlı bir paylaşım olsun.
Bir fotoğrafla zaten geçiştiremezdim, dilim döndüğünce bir şeyler yazmak istedim. Uzun zamandır yazmıyordum, benim için de iyi oldu. Pasımızı atmış olduk biraz ;)
Kullanıcı avatarı
oztk

Mesaj Fatih28 » 16 Oca 2026, 21:23

Harika yazı, harika saat tebrik ederim, güzel günlerde kullansın arkadaşınız..

Not: Şirine’nin mavi yanaklarına oldum olası vurgunumdur. Çay ocağının adresini rica ediyorum [emoji12][emoji38]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Fatih28

Önceki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 333 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners