TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj Archezia » 01 Kas 2010, 15:37

Verdiğiniz cevaplar için sağolun hepiniz, bu da zaten çoğu konuda neden oylamaya gerek kalmadığının bir göstergesi. Herkesin uyumu ve birbirine karşı tutumu yani. Bond senin de dediğin gibi saatle ilgili karar verdiğimiz birçok şeye ben de destek verdim, beğendim. Hatta hergün aklıma geliyor saatin ilk gelişi koluma takışım falan. Hele arka kapak konusunda Yunanistan saat forumu da benzer yapmış pilotlu yine. Canlı resimlerini görünce ve bizimkini hayal edince hayran kaldım. Yanlış anlamayın beğenmediğim için demedim bunları. Bu proje için de geç olduğunun farkındayım projenin sonuna geldik diye başladım zaten posta. İleride yapılabilecek muhtemel projeler için söyledim bunları diyebiliriz. Benim de aslında aklıma senin Triton kadranıyla ilgili söylediklerin getirdi bunları. Siyah kadran güzel olduğu için yada çirkin olmadığı için herkes olur verdi, beğendi tabi ama onu beğenip hemen karar verince diğer seçenekleri düşünmedik bile hiç. Böyle düşünmem belki de güzel birşeyi görünce acaba daha güzeli var mıdır diye düşünüp hemen karar ver(e)meme huyumdan kaynaklanıyor.

Clk'yı da biraz sinirlendirdim sanırım. Kusura bakmayın kimseye yönelik bir sitem olarak yazmadım bunları. "Şuna bak biz neler yapıyoruz adam hala söyleniyor." dediyse bile haklı Clk çünkü doğru ifade edemedim belki de kendimi. Yoksa özellikle Clk ve senin yaptıklarını takdir etmemek elde değil. Ben bu konuya sizin kadar vakit ayıramazdım açıkçası. Bond'un arka planda forum için başka çalışmalar yaptığı da belli oluyor. Clk da kendisinde çok benzer bir saat olmasına rağmen bu kadar uğraştı, ilgilendi. Yani demek istediğim ne kadar emek harcadığınızın, özen gösterdiğinizin farkındayım ve bunu kendiniz için değil forum için yaptığınızın da farkındayım. Nankörlük eder gibi görünmek istemezdim, tekrardan kusura bakmayın. Benimkisi sadece iyi niyetli bir özeleştiriydi.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Bond » 01 Kas 2010, 15:58

Archezia biz sana kızmadık yanlış anlayacak birşey yok, elbette seninde fikirlerini söyleyeceksin katılımcılardan birisin. Clk sinirlenmemiş sadece ciddi yazmış. :D Bu huyumu sevmesemde bende çok detaycı ve mükemmeliyetçiyim senin gibi, bunu zaten anlamışsındır, kadrandaki yazının pozisyonu konusunda bile çok minimum farklar için kaç ayrı yerde deneme yaptım. Clk'yi bile deli ettim, adamlara söyle bir font büyük olsun göreceğim, yok olmadı tekrar küçük olsun gibi :D En son artık endüstri tasarımcı ve grafiker iki arkadaşımın fikrini aldım. Çünkü karar vermek gerçekten zor, bir kere yapıyoruz keşke yazı şurda olsun diye sonradan dememek için. Ama bazende çok düşünmeden karar vermek en iyisi oluyor. Yoksa düşün düşün daha karmaşık hale geliyor.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj punk » 01 Kas 2010, 16:00

punk yazdı:Anladığım kadarı ile saat hazır. Fakat fiyat nedir? Kusura bakmayın konunun tamamına bakamadım, hazıra konmuş gibi olacağım ama :) Fiyatı bir türlü göremedim...

Sevgili clk, fiyat hakkında bilgi alabilir miyim? Konuyu baştan sona okudum dün gece fakat halen bulabilmiş değilim...
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Archezia » 01 Kas 2010, 16:03

Yok yok Clk kızmış bana biraz (: Ama sorun değil hak veriyorum, alınmadım yani kendisine. Kadran da çok güzel oldu Bond için rahat olsun :)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Bond » 01 Kas 2010, 16:29

Kızmaz kimse sen merak etme ;)

Punk 9. sayfaya bakabilirsin. Type SS Almanya çıkışı VAT'sız 412 Euro Silver Limited Edition ile aynı, AB ülkeleri için ise 490 Euro. DLC olan ise 15 Euro farklı olması lazım. Saatin tüm özellikleri ve diğer bilgiler konu içinde yazıyor zaten.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mlm » 03 Kas 2010, 19:50

Bond, biliyorum artık hadise son aşamasına geldi ama düşünüyorum da ben bu fırsatı kaçırırsam ileride bir hayli pişman olacağım ve haliyle bu durumun da telafisi olmayacak, eğer halen katılma şansım var ise, listeye eklenmem mümkün mü? Kabul edilmem halinde gecikmeden dolayı şahsıma kesilecek cezaya razıyım, hatta tahsilatı clk bile yapabilir, zaten daha önceden alacağı da var.. :D Ne dersiniz?

Saygılar..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Bond » 03 Kas 2010, 20:32

WUS rezervelerden birisininin yerine ayarlarız. Genel sayıyada bakacağız zaten. Şu durumda ön ödemeyi Acc'nin ikinci DLC saatteki yöntemle ben halledeceğim. Type kararını bana haber verirsin sonra detayları hallederiz.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mlm » 03 Kas 2010, 20:37

Bond çok teşekkürler, fırsatı kaçırdım diye az üzülmemiştim. Ben Type SS istiyorum mümkünse. Detaylar konusunda haberleşiriz. Tekrar çok teşekkür ediyorum.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners