Verdiğiniz cevaplar için sağolun hepiniz, bu da zaten çoğu konuda neden oylamaya gerek kalmadığının bir göstergesi. Herkesin uyumu ve birbirine karşı tutumu yani. Bond senin de dediğin gibi saatle ilgili karar verdiğimiz birçok şeye ben de destek verdim, beğendim. Hatta hergün aklıma geliyor saatin ilk gelişi koluma takışım falan. Hele arka kapak konusunda Yunanistan saat forumu da benzer yapmış pilotlu yine. Canlı resimlerini görünce ve bizimkini hayal edince hayran kaldım. Yanlış anlamayın beğenmediğim için demedim bunları. Bu proje için de geç olduğunun farkındayım projenin sonuna geldik diye başladım zaten posta. İleride yapılabilecek muhtemel projeler için söyledim bunları diyebiliriz. Benim de aslında aklıma senin Triton kadranıyla ilgili söylediklerin getirdi bunları. Siyah kadran güzel olduğu için yada çirkin olmadığı için herkes olur verdi, beğendi tabi ama onu beğenip hemen karar verince diğer seçenekleri düşünmedik bile hiç. Böyle düşünmem belki de güzel birşeyi görünce acaba daha güzeli var mıdır diye düşünüp hemen karar ver(e)meme huyumdan kaynaklanıyor.
Clk'yı da biraz sinirlendirdim sanırım. Kusura bakmayın kimseye yönelik bir sitem olarak yazmadım bunları. "Şuna bak biz neler yapıyoruz adam hala söyleniyor." dediyse bile haklı Clk çünkü doğru ifade edemedim belki de kendimi. Yoksa özellikle Clk ve senin yaptıklarını takdir etmemek elde değil. Ben bu konuya sizin kadar vakit ayıramazdım açıkçası. Bond'un arka planda forum için başka çalışmalar yaptığı da belli oluyor. Clk da kendisinde çok benzer bir saat olmasına rağmen bu kadar uğraştı, ilgilendi. Yani demek istediğim ne kadar emek harcadığınızın, özen gösterdiğinizin farkındayım ve bunu kendiniz için değil forum için yaptığınızın da farkındayım. Nankörlük eder gibi görünmek istemezdim, tekrardan kusura bakmayın. Benimkisi sadece iyi niyetli bir özeleştiriydi.