Maalesef çok güzel bir el yazım yok, hiç bir zaman da olmadı ama kalemleri hep sevdim, yazmayı da...
Montblanc kalemlerimiz ve kılıfları (taşlı olan eşimin kalemi).

Rollerball Meisterstück LeGrand serisinden, Dolma kalem, tükenmez ve kurşun ise Star Walker...
Dolma kalem için koyu yeşil Irish Green MB kartış mürekkep kullanıyorum. Kağıt kalitesi düşükse kalem yazmıyor ve sizi deli ediyor, oysa ki cross dolma kalemim bu konuda beni çok nadir üzmüştür. Kağıt kalitesi iyise kalem süper yazıyor... Zaten estetik olarak bence bir numara... Yeşil renk müfettişlik günlerimden kalan mesleki alışkanlık.
Rollerball'da mavi MB iç kullanıyorum, kullanımı rahat. Tükenmezde MB Jade yeşil iç, kurşunda ise elime ne gelirse 0.5 uç kullanıyorum. Tüm kalemlerin kullanımları son derece rahat.
Ayrıca, günlük olarak klasik Cross dolma kalem ve Scrikss Graph-X Metal Mat Siyah Versatil 0.5 kalem kullanıyorum. Bunları işyerindeki masamda kalemlikte bırakabiliyorum, o yüzden de ilk elimi attıklarım onlar. İşin gerçeği Cross dolma kalemin yazışı ve kullanımı kalitesiz kağıtlarda MB Starwalker'ımdan daha iyi, bu da genel kullanımda tercih sebebi oluyor. Scrikss de kullanışlı bir kalem, gören herkes bir daha bakıyor, oysa 15 tl'lik D&R da kolaylıkla bulabileceğiniz kalem. Onun da linkini verelim;
http://www.dr.com.tr/kirtasiye/scrikss-graph-x-metal-versatil-05-mm-mat-siyah//kalemler/kalemler/versatil-kalemler/urunno=0000000398872