TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1.000 TL Bütçeli Cep Telefonu Tavsiyesi

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

1.000 TL Bütçeli Cep Telefonu Tavsiyesi

Mesaj espinosa » 03 Tem 2012, 20:15

iPhone 4s si tarif etmissin. Ancak bütçe dısı kalıyor onun için ey iyi f/p performansı olan telefon sizin için galaxy s2 sanırsam.
Kullanıcı avatarı
espinosa

Re: 1.000 TL Bütçeli Cep Telefonu Tavsiyesi

Mesaj mertsamet » 03 Tem 2012, 22:42

bence 999tl'ye htc evo 3d'yi değerlendirebilirsiniz. ben kullanıyorum ve çok memnunum android 4.0 güncellemesi de geldi. bence listeye almanız gereken bir cihaz.
Kullanıcı avatarı
mertsamet

Mesaj ufukyildiz » 04 Tem 2012, 00:29

Sony Ericsson Xperia Pro önereceğim telefondur, kendim 5 aydır kullanıyorum. Teknik özellikleri sizi üzmez, ekran teknolojisi oldukça iyidir. Telefonu biraz kalın gösteren Q klavyesi mevcut fakat mesaj, mail ve internet sayfalarında sağladığı kolaylık o kalınlığı görmenizi engeller.
Kullanıcı avatarı
ufukyildiz

Mesaj Ziyaliv » 04 Tem 2012, 00:48

Xperia s alabilirisin 2 aydır bende gayet profesyonel ve hızlı
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj Archimed » 04 Tem 2012, 10:52

Yardımlarınıza çok teşekkürler.

Biraz piyasa araştırması yaptım; bazı Iphone 4'ler oldukça uygun fiyatlı. Bu telefonlarda sim kartı kilidi olduğu, gevey kartı henüz çıkmadığı için telefonların uygun fiyatlı olduğu ifade ediliyor.

Gevey kartı nedir? Birkaç foruma baktım, ama ne olduğunu tam olarak anlayamadım. Sim kart kilidini açmak için kullanılıyor galiba. Benim kafamı karıştıran şey; gevey kartının satışı resmi midir? Bu durumda olan bir telefon alsam sorun yaşar mıyım (yurt içinde resmi garanti olmaması dışında)? Konuyla ilgili tecrübeniz var mıdır?

Gevey kartıyla sim kilidi açılabiliyor; ancak bu duruma haiz telefonlarda itunes ve appstore'dan alışveriş yapılamıyor galiba, doğru mu anladım?

Yurt dışından distribütör haricinde getirilen telefonlarla ilgili düşünce ve önerileriniz nedir?
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj asymptote » 04 Tem 2012, 10:58

Iphone larda batarya değişmiyor bildiğim kadarıyla, telefon gövdesiyle bütünleşik.. Bu demek oluyor ki batarya ömrü bittiği zaman at telefonu çöpe..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 04 Tem 2012, 11:12

Archimed genelde kontratla alınan iphone'lar farklı şebekelerde çalışmasın diye sim kilitli oluyor.

Şu an piyasa gevey dolu, ben de Gevey'le kullanıyorum.. Sim kilitli cihazlara farklı hat takıldığında sadece 112 acil araması yapılmasına izin veriyor ama bu çip cihazı kandırıp normal şebekeyi 112 acil araması gibi algılatıyor ve cihaz normal şebekede çalışıyor. Uğraştırıcı bir durum kesinlikle bulaşmayın telefonun özgürlüğünü kısıtlıyor. iTunes, Appstore kullanımında hiçbir sorun yok fakat sürüm güncellemeler çok uğraştırıcı: Custom firmwire yüklemek gerek, aktivasyon için jailbreak yapmak gerek, hangi sürüme güncellerseniz ona uygun Gevey bulmak zorundasınız(Bunları evde kendiniz yapmazsanız size baya maliyetli olur; şahsen benim telefon evde deneme tahtası oldu elimde :D ). Sakın sim kilitli cihaza bulaşma derim :!:

Benim telefon Almanya'dan t-mobile'dan alınma kontrat süresi bitti, artık sim kilidini kaldırabiliyorum Almanya'dan birkaç gün içinde T-Mobile hattı gelecek kurtulacam bu illetten.

--Asymptote, telefonun bataryasını değiştirmek çok kolay 1 ay önce kendim değiştirdim, arka kapağı sökmek için 2 vida, bataryayı cihazdan ayırmak için 1 vida toplamda 3 vida sökmek yeterli :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj aokyy » 04 Tem 2012, 15:17

Her ne kadar bayan telefonu olarak duyurulduysa da HTC Rhyme düşünebilirsin. Mor renkli olmadıktan sonra sorun yok. :D
Kullanıcı avatarı
aokyy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 102 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners