TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Haydi iPhone Konuşalım / Let's Talk iPhone

Mesaj fbolukbas » 08 May 2013, 17:57

SeRxx yazdı:Zafer hocam Xperia Z'nin ekran parlaklığı hakkında olumsuz yorumlar mevcut ki video karşılaştırmalarında net bir şekilde görünüyor. HTC One diyecem ama 4 mp kamera ne ayak çözemedim. Galaxy S4 harbiden cok büyük. Gel sana iPhone alalım :D

Serkan bence HTC 4mp kamera kullanarak birisi nihayet kral çıplak! dedi.. Aynı boy sensöre daha fazla megapixel'i sıkıştırıp, daha iyi diye tüketiciye yutturuyorlar ya da tüketici bilmeden kendini inadırmış buna , üretici de gazlıyor..
Aslında MP arttıkça Pixel başına düşen ışık daha azalıyor ve özellikle düşük ışıkta görüntü kalitesi düşüyor.
Tabi yazılımla falan da düzeltmeye çalışıyorlar ama bir yere kadar.

4mp çözünürlük bir cep telefonu için ve özel amaçları olmayan kullanıcı için gayet yeterli olacaktır. Fullhd bir ekran 2mp,standart notebook ya da desktop ekranlar 1 ya da 1,5 megapixel civarı çözünürlükte yaklaşık. Bu ekranlarda izlediğiniz bir fotoğrafın orjinali 4mp olsa ne olur 10mp olsa ne olur. Dev gibi kağıda da baskı da alınmayacaktır, alınacaksa zaten niye cep tel ile çekilsin bir fotoğraf?.

Ben HTC one'ın görüntü kalitesinin iyi olacağını tahmin ediyorum. Ama görüntü kalitesinde sensör dışında, kullanılan optik elemanlar ve görüntüyü işleme yazılımın da payı olacaktır.

Edit: Yeni telefon alanlar güle güle kullansınlar, hep iyi haberler alsınlar :thumbup:
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Re: iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Mesaj SemsalGS » 08 May 2013, 21:16

Bende s3 u dusurunce gozden de dusurmustum. Ve S4 e gectim iki gundur.
Bir once iphone 4s kullaniyordum. Soyle soyleyeyim Samsung, S4 ile muthis ozelliklerini
iphone stabilitesi ile harmanlamis gibi duruyor, bakalim bir sure sonra tam anlasilir.
Kullanıcı avatarı
SemsalGS

Mesaj hydrocon » 08 May 2013, 21:57

fbolukbas mp savaşlarını o kadar güzel özetlemişsinki :champ: :champ:
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj SeRxx » 09 May 2013, 00:47

Fbolukbas kesinlikle cok dogru tespitler ama yine de merak ediyorum; piyasaya tam otursun da anlayalım cihazı :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj drk » 09 May 2013, 01:51

Tv kumandası yeter s4ün, çok eğleniyorum bu özellik sayesinde :D Çocuk gibi oldum :lol:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SemsalGS » 10 May 2013, 10:29

SeRxx yazdı:Fbolukbas kesinlikle cok dogru tespitler ama yine de merak ediyorum; piyasaya tam otursun da anlayalım cihazı :thumbup:

Matematik olarak bende katiliyorum ancak gsmarena cok detayli foto testi yapmis neredeyse her alanda s4 htc one dan daha iyi ve bunu suprisingly diyerek ifade ediyor.
Yani htc one 4mp in avantajını kullanamıyor ve Galaxy S4 daha başarılı bulnuyor.
En son SemsalGS tarafından 10 May 2013, 14:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SemsalGS

Mesaj fsinan » 10 May 2013, 11:59

Bu cep telefonundaki MP'nin anlamsızlığı işten biraz anlayan herkesin malumu. 4MP olsun, kaliteli mercek olsun, gerisi yalan. 8MP hesapta, cmos'u dandik, ışık sensörü dandik, mercek yalan, görüntü işleme yalan...

Sadece kamerası için telefon alacaksanız (neden anlamam ama), nette çekilmiş foto örneklerini inceleyip alın bence.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj canki » 11 May 2013, 14:47

Geçen media markta bir eleman bayağ bir araştırma yaptıktan sonra s4 ile htc one arasında kalmış ve sonunda s4 almıştı :) s4 leriniz hayırlı olsun bende biraz incelemiştim özellikle kamera özellikleri bir hayli fazla. Bende bir ı phone 3gs kullanıcısı olarak bir tane 4s almayı düşünüyorum yurt içi temiz çiziksiz,varsa satmayı düşünen iletişime geçerse sevinirim.Sanalpazar sitesinden yapabilirsek makbule geçer :)
Kullanıcı avatarı
canki

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 86 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners