Baran yazdı:Tgm bence birlik olup VW ye geçirelim ahahahahah
Baran yazdı:VW nin tabiri caizse yediği halt öteki alman firmalarını etkilemez bağlamaz bu bir,ikincisi istifa eden cio hakkında sorusturma başlatıldı.Yazılımı yapan firma o yazılımın yalnızda test aşamasında kullanılabileceği üretimde kullanılmasının yasal olmadığını VW ye bildirdiğini belgelerle ispat edip şimdilik paçayı kurtardı.VW nin bu aşamada ödeyeceği yuklu ceza haricinde kullanıcıların mağduriyetini gıdermesi gerekiyorki maddi boyutun son acıklamalara bakarsak VW gibi bir firmanın bile altından kalkamayacagını goruyoruz.Dizel aracların geri cağrılıp yazılımın degistirilmesi neticesinde araclar şimdiki yakıt ekonomisini kaybedecek üstüne yeni yasal yazılımla birlikte tork ve beygir güçleri düşecek yani misal 140 beygir aldıgınız golfünüz size 120 beygir olarak geri verilecek,bunu hangi kullanıcı kabul eder bilemiyorum.Bu konu hakkında yabancı otomotiv basınını yakınen takıp edıyorum,ülkemizdeki otomotiv pıyasasındakı dergi editörleriyle gorusuyorum benim genel görüşüm VW nin bu işten oldukca zararlı cıkacagı yönünde.Bazı ülkeler şimdiden VW satışını durdurmuş durumda ve hernekadar dillendirilmesede Doğus Oto da yakın zaman içinde VW ile yolları ayıracak.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 56 misafir
|