TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Yatırım Klübü

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Yatırım Klübü

Mesaj Baran » 30 Eyl 2015, 18:08

Gaza gelme gaza gelme seni iğneliyici bisey yazmadım konular karısmasın dıye yazdım gercektende.Laf yetiştirmiş olsam ole yazmazdım emin ol ;)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Tgm » 30 Eyl 2015, 18:16

Gaza niye geliyim. Ne ben vw nin sahibiyim ne de sen. Şurda iki çift laf yazıyoruz, onda da tadımız kaçmasın.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Tgm » 30 Eyl 2015, 18:48

Yanlış anlama oldu sanırım. Affola :)
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Baran » 30 Eyl 2015, 18:48

Tgm bence birlik olup VW ye geçirelim ahahahahah
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Bg17 » 30 Eyl 2015, 19:06

Baran yazdı:Tgm bence birlik olup VW ye geçirelim ahahahahah

Birileri saglam gecirecek zaten, eksik kalmayalim....
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj hakan1970 » 30 Eyl 2015, 19:44

Amerikan oto pazarı dünyanın en büyüğü. Bu pazarı yıllar önce Japonlara , son yıllarda da özellikle Almanlara kaptırdılar. Amerikan otomotiv sanayi çöküşte. VW yi çok güzel yakaladılar. Çevre duyarlılığı konusunu ön plana çıkararak ,otomobillerin çevreye verdiği zararı tüm dünyanın gözüne soktular. Seneye dünyanın en çevreci otomobili Apple Car'ı çıkartıp , kaybettikleri pazarlarını geri alacaklar. Bana bu işler bu tür bir planın parçası olarak da gözüküyor. VW ye gelince, yaptıkları kabul edilecek cinsten değil. En kötüsü de o muhteşem Alman malı imajını yerle bir ettiler. İnsanları kandırarak çevreye kasıtlı olarak zarar verdiler. Umarım en ağır şekilde cezalandırılırlar.
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullanıcı avatarı
hakan1970

Mesaj platinum » 30 Eyl 2015, 21:42

2010 yılında BP ABD tarihinde ki en büyük petrol sızıntısına sebep olduğunda 11 kişi öldü, VW'nin şu an çevreye verdiği zararın çok çok daha fazlasını verdi. O zaman ki haber arşivlerine bakıyorum da ,54 milyar dolar ceza istenen BP iflas eder bu cezanın altından kalkması mümkün değil denmiş.

Dava 5 sene sürmüş, 18 milyar dolar ceza almış, cezada 18 yıla yayılmış, şirket zarar görmesin diye.

Bu skandaldan da yönetim mesul tutulacak, hissedarlar değil.

Zamanını bilemiyorum ama günün birinde çok fena kazanacağıma inanıyorum VW'den.

BMW ve Daimler'de bu işten çok etkilendi ve bayağı ucuzladı, kenara biraz daha ayırdım tepe takla inmeye devam ederlerse VW, BMW veya Daimler üçlüsünden birinde yeni alım yapabilirim.

* Yatırım tavsiyesi değildir, üçün birini de alabilirim. :lol:
Kullanıcı avatarı
platinum

Mesaj MertYe » 01 Eki 2015, 10:20

Baran yazdı:VW nin tabiri caizse yediği halt öteki alman firmalarını etkilemez bağlamaz bu bir,ikincisi istifa eden cio hakkında sorusturma başlatıldı.Yazılımı yapan firma o yazılımın yalnızda test aşamasında kullanılabileceği üretimde kullanılmasının yasal olmadığını VW ye bildirdiğini belgelerle ispat edip şimdilik paçayı kurtardı.VW nin bu aşamada ödeyeceği yuklu ceza haricinde kullanıcıların mağduriyetini gıdermesi gerekiyorki maddi boyutun son acıklamalara bakarsak VW gibi bir firmanın bile altından kalkamayacagını goruyoruz.Dizel aracların geri cağrılıp yazılımın degistirilmesi neticesinde araclar şimdiki yakıt ekonomisini kaybedecek üstüne yeni yasal yazılımla birlikte tork ve beygir güçleri düşecek yani misal 140 beygir aldıgınız golfünüz size 120 beygir olarak geri verilecek,bunu hangi kullanıcı kabul eder bilemiyorum.Bu konu hakkında yabancı otomotiv basınını yakınen takıp edıyorum,ülkemizdeki otomotiv pıyasasındakı dergi editörleriyle gorusuyorum benim genel görüşüm VW nin bu işten oldukca zararlı cıkacagı yönünde.Bazı ülkeler şimdiden VW satışını durdurmuş durumda ve hernekadar dillendirilmesede Doğus Oto da yakın zaman içinde VW ile yolları ayıracak.

Doğuş oto ve VW yollarını ayıracak kısmı biraz fazla ciddi olmuş sanki. Kesinliği var mı yoksa şimdilik bir teori mi merak ettim açıkçası
Kullanıcı avatarı
MertYe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners