Baran yazd覺:Tgm bence birlik olup VW ye ge癟irelim ahahahahah
Baran yazd覺:VW nin tabiri caizse yedii halt 繹teki alman firmalar覺n覺 etkilemez balamaz bu bir,ikincisi istifa eden cio hakk覺nda sorusturma balat覺ld覺.Yaz覺l覺m覺 yapan firma o yaz覺l覺m覺n yaln覺zda test aamas覺nda kullan覺labilecei 羹retimde kullan覺lmas覺n覺n yasal olmad覺覺n覺 VW ye bildirdiini belgelerle ispat edip imdilik pa癟ay覺 kurtard覺.VW nin bu aamada 繹deyecei yuklu ceza haricinde kullan覺c覺lar覺n maduriyetini g覺dermesi gerekiyorki maddi boyutun son ac覺klamalara bakarsak VW gibi bir firman覺n bile alt覺ndan kalkamayacag覺n覺 goruyoruz.Dizel araclar覺n geri car覺l覺p yaz覺l覺m覺n degistirilmesi neticesinde araclar imdiki yak覺t ekonomisini kaybedecek 羹st羹ne yeni yasal yaz覺l覺mla birlikte tork ve beygir g羹癟leri d羹ecek yani misal 140 beygir ald覺g覺n覺z golf羹n羹z size 120 beygir olarak geri verilecek,bunu hangi kullan覺c覺 kabul eder bilemiyorum.Bu konu hakk覺nda yabanc覺 otomotiv bas覺n覺n覺 yak覺nen tak覺p ed覺yorum,羹lkemizdeki otomotiv p覺yasas覺ndak覺 dergi edit繹rleriyle gorusuyorum benim genel g繹r羹羹m VW nin bu iten oldukca zararl覺 c覺kacag覺 y繹n羹nde.Baz覺 羹lkeler imdiden VW sat覺覺n覺 durdurmu durumda ve hernekadar dillendirilmesede Dous Oto da yak覺n zaman i癟inde VW ile yollar覺 ay覺racak.
D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: berserk1028 ve 30 misafir
|