TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Yat覺r覺m Kl羹b羹

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Yat覺r覺m Kl羹b羹

Mesaj Baran » 30 Eyl 2015, 18:08

Gaza gelme gaza gelme seni ineliyici bisey yazmad覺m konular kar覺smas覺n d覺ye yazd覺m gercektende.Laf yetitirmi olsam ole yazmazd覺m emin ol ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Tgm » 30 Eyl 2015, 18:16

Gaza niye geliyim. Ne ben vw nin sahibiyim ne de sen. urda iki 癟ift laf yaz覺yoruz, onda da tad覺m覺z ka癟mas覺n.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Tgm » 30 Eyl 2015, 18:48

Yanl覺 anlama oldu san覺r覺m. Affola :)
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Baran » 30 Eyl 2015, 18:48

Tgm bence birlik olup VW ye ge癟irelim ahahahahah
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Bg17 » 30 Eyl 2015, 19:06

Baran yazd覺:Tgm bence birlik olup VW ye ge癟irelim ahahahahah

Birileri saglam gecirecek zaten, eksik kalmayalim....
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj hakan1970 » 30 Eyl 2015, 19:44

Amerikan oto pazar覺 d羹nyan覺n en b羹y羹羹. Bu pazar覺 y覺llar 繹nce Japonlara , son y覺llarda da 繹zellikle Almanlara kapt覺rd覺lar. Amerikan otomotiv sanayi 癟繹k羹te. VW yi 癟ok g羹zel yakalad覺lar. evre duyarl覺l覺覺 konusunu 繹n plana 癟覺kararak ,otomobillerin 癟evreye verdii zarar覺 t羹m d羹nyan覺n g繹z羹ne soktular. Seneye d羹nyan覺n en 癟evreci otomobili Apple Car'覺 癟覺kart覺p , kaybettikleri pazarlar覺n覺 geri alacaklar. Bana bu iler bu t羹r bir plan覺n par癟as覺 olarak da g繹z羹k羹yor. VW ye gelince, yapt覺klar覺 kabul edilecek cinsten deil. En k繹t羹s羹 de o muhteem Alman mal覺 imaj覺n覺 yerle bir ettiler. 襤nsanlar覺 kand覺rarak 癟evreye kas覺tl覺 olarak zarar verdiler. Umar覺m en a覺r ekilde cezaland覺r覺l覺rlar.
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Mesaj platinum » 30 Eyl 2015, 21:42

2010 y覺l覺nda BP ABD tarihinde ki en b羹y羹k petrol s覺z覺nt覺s覺na sebep olduunda 11 kii 繹ld羹, VW'nin u an 癟evreye verdii zarar覺n 癟ok 癟ok daha fazlas覺n覺 verdi. O zaman ki haber arivlerine bak覺yorum da ,54 milyar dolar ceza istenen BP iflas eder bu cezan覺n alt覺ndan kalkmas覺 m羹mk羹n deil denmi.

Dava 5 sene s羹rm羹, 18 milyar dolar ceza alm覺, cezada 18 y覺la yay覺lm覺, irket zarar g繹rmesin diye.

Bu skandaldan da y繹netim mesul tutulacak, hissedarlar deil.

Zaman覺n覺 bilemiyorum ama g羹n羹n birinde 癟ok fena kazanaca覺ma inan覺yorum VW'den.

BMW ve Daimler'de bu iten 癟ok etkilendi ve baya覺 ucuzlad覺, kenara biraz daha ay覺rd覺m tepe takla inmeye devam ederlerse VW, BMW veya Daimler 羹癟l羹s羹nden birinde yeni al覺m yapabilirim.

* Yat覺r覺m tavsiyesi deildir, 羹癟羹n birini de alabilirim. :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
platinum

Ya: 42
Kay覺t: 04 Haz 2015, 09:15

Mesaj MertYe » 01 Eki 2015, 10:20

Baran yazd覺:VW nin tabiri caizse yedii halt 繹teki alman firmalar覺n覺 etkilemez balamaz bu bir,ikincisi istifa eden cio hakk覺nda sorusturma balat覺ld覺.Yaz覺l覺m覺 yapan firma o yaz覺l覺m覺n yaln覺zda test aamas覺nda kullan覺labilecei 羹retimde kullan覺lmas覺n覺n yasal olmad覺覺n覺 VW ye bildirdiini belgelerle ispat edip imdilik pa癟ay覺 kurtard覺.VW nin bu aamada 繹deyecei yuklu ceza haricinde kullan覺c覺lar覺n maduriyetini g覺dermesi gerekiyorki maddi boyutun son ac覺klamalara bakarsak VW gibi bir firman覺n bile alt覺ndan kalkamayacag覺n覺 goruyoruz.Dizel araclar覺n geri car覺l覺p yaz覺l覺m覺n degistirilmesi neticesinde araclar imdiki yak覺t ekonomisini kaybedecek 羹st羹ne yeni yasal yaz覺l覺mla birlikte tork ve beygir g羹癟leri d羹ecek yani misal 140 beygir ald覺g覺n覺z golf羹n羹z size 120 beygir olarak geri verilecek,bunu hangi kullan覺c覺 kabul eder bilemiyorum.Bu konu hakk覺nda yabanc覺 otomotiv bas覺n覺n覺 yak覺nen tak覺p ed覺yorum,羹lkemizdeki otomotiv p覺yasas覺ndak覺 dergi edit繹rleriyle gorusuyorum benim genel g繹r羹羹m VW nin bu iten oldukca zararl覺 c覺kacag覺 y繹n羹nde.Baz覺 羹lkeler imdiden VW sat覺覺n覺 durdurmu durumda ve hernekadar dillendirilmesede Dous Oto da yak覺n zaman i癟inde VW ile yollar覺 ay覺racak.

Dou oto ve VW yollar覺n覺 ay覺racak k覺sm覺 biraz fazla ciddi olmu sanki. Kesinlii var m覺 yoksa imdilik bir teori mi merak ettim a癟覺k癟as覺
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: berserk1028 ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners