mlm yazdı:Etin üzerinde zeytinyağı, çok az bal, kekik, karabiber, tuz vs olunca yanmış gibi görünüyor ama öyle değil sevgili dostum. Etin suyunu bırakmaması için mühürleme şart. Isıtılmış döküm tavaya eti bir anda koyunca bu görüntünün ortaya çıkması kaçınılmaz oluyor:)

khef yazdı:aladagli yazdı:aladagli yazdı:
Ogullarimla birlikte Adana Birbicer'de sabah kahvaltimiz.. Usta gercekten tam kivaminda pisirdi. Fazla pismisi (bizim oraninin deyimiyle biskini) hem tatsiz olur hem de kanserojen..
Adana'ya her gittiğimde Birbiçer'e uğrarım. İşinin ehli bir esnaf. Tüm aileye afiyetler olsun.![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(şaşlık dananın en güzel yeri olan sırt Etinden yapılan bir lezzet ) ozanxos yazdı:khef yazdı:aladagli yazdı:aladagli yazdı:
Ogullarimla birlikte Adana Birbicer'de sabah kahvaltimiz.. Usta gercekten tam kivaminda pisirdi. Fazla pismisi (bizim oraninin deyimiyle biskini) hem tatsiz olur hem de kanserojen..
Adana'ya her gittiğimde Birbiçer'e uğrarım. İşinin ehli bir esnaf. Tüm aileye afiyetler olsun.![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Khef 5 yıl Adana'da yaşamış biri olarak bi dahaki gidişinde zeki usta veya cikcik aliyi öneriyorum sana . Ek olarak kemiksiz tavuk yiyeyim dersen de eyüpcan ha bir de farklı birşeyler yiyim kebap ciğer yeter dersen de mercan ciğer kebapta "şaşlık kebabı" öneriyorum(şaşlık dananın en güzel yeri olan sırt Etinden yapılan bir lezzet )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kiwi21 yazdı:mlm yazdı:Etin üzerinde zeytinyağı, çok az bal, kekik, karabiber, tuz vs olunca yanmış gibi görünüyor ama öyle değil sevgili dostum. Etin suyunu bırakmaması için mühürleme şart. Isıtılmış döküm tavaya eti bir anda koyunca bu görüntünün ortaya çıkması kaçınılmaz oluyor:)
Cengiz abi, fırında o telli kısım var ya, orada kanat yap. Olmasına 7-8 dk kala çıkar. 3 yemek kaşığı barbekü sos, 2 yemek kaşığı ketçap, 1 yemek kaşığı bal, 2 veya 3 diş de ezilmiş sarımsak. Koy bi kaba, karıştır. Fırçayla kanatların her iki tarafına da yaptığın sostan sür. Tekrar at fırına. 7-8 dk daha kalsın. Sonra da afiyet olsun![]()
Sabah sabah bendeki bu iştah ne olacak bilmiyorum gerçi![]()
Özgür abi, Caner abi, afiyet olsun![]()
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir
|
||||||||||||||