TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Mesaj mlm » 05 Nis 2017, 01:12

Etin üzerinde zeytinyağı, çok az bal, kekik, karabiber, tuz vs olunca yanmış gibi görünüyor ama öyle değil sevgili dostum. Etin suyunu bırakmaması için mühürleme şart. Isıtılmış döküm tavaya eti bir anda koyunca bu görüntünün ortaya çıkması kaçınılmaz oluyor:)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 05 Nis 2017, 01:18

Bi de taşta dene.. :) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Caner1983 » 05 Nis 2017, 02:01

abi kiloyu korumak için gözüm çıkıyor vallaha gel bide bana sor :D
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj kiwi21 » 05 Nis 2017, 11:07

mlm yazdı:Etin üzerinde zeytinyağı, çok az bal, kekik, karabiber, tuz vs olunca yanmış gibi görünüyor ama öyle değil sevgili dostum. Etin suyunu bırakmaması için mühürleme şart. Isıtılmış döküm tavaya eti bir anda koyunca bu görüntünün ortaya çıkması kaçınılmaz oluyor:)

Cengiz abi, fırında o telli kısım var ya, orada kanat yap. Olmasına 7-8 dk kala çıkar. 3 yemek kaşığı barbekü sos, 2 yemek kaşığı ketçap, 1 yemek kaşığı bal, 2 veya 3 diş de ezilmiş sarımsak. Koy bi kaba, karıştır. Fırçayla kanatların her iki tarafına da yaptığın sostan sür. Tekrar at fırına. 7-8 dk daha kalsın. Sonra da afiyet olsun :D

Sabah sabah bendeki bu iştah ne olacak bilmiyorum gerçi :roll:

Özgür abi, Caner abi, afiyet olsun :champ: :champ:
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj ozanxos » 05 Nis 2017, 13:25

khef yazdı:
aladagli yazdı:
aladagli yazdı:Resim

Resim

Ogullarimla birlikte Adana Birbicer'de sabah kahvaltimiz.. Usta gercekten tam kivaminda pisirdi. Fazla pismisi (bizim oraninin deyimiyle biskini) hem tatsiz olur hem de kanserojen..

Adana'ya her gittiğimde Birbiçer'e uğrarım. İşinin ehli bir esnaf. Tüm aileye afiyetler olsun. :champ: :champ:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Khef 5 yıl Adana'da yaşamış biri olarak bi dahaki gidişinde zeki usta veya cikcik aliyi öneriyorum sana . Ek olarak kemiksiz tavuk yiyeyim dersen de eyüpcan ha bir de farklı birşeyler yiyim kebap ciğer yeter dersen de mercan ciğer kebapta "şaşlık kebabı" öneriyorum :champ: (şaşlık dananın en güzel yeri olan sırt Etinden yapılan bir lezzet )

Kullanıcı avatarı
ozanxos

Mesaj khef » 05 Nis 2017, 14:53

ozanxos yazdı:
khef yazdı:
aladagli yazdı:
aladagli yazdı:Resim

Resim

Ogullarimla birlikte Adana Birbicer'de sabah kahvaltimiz.. Usta gercekten tam kivaminda pisirdi. Fazla pismisi (bizim oraninin deyimiyle biskini) hem tatsiz olur hem de kanserojen..

Adana'ya her gittiğimde Birbiçer'e uğrarım. İşinin ehli bir esnaf. Tüm aileye afiyetler olsun. :champ: :champ:

Khef 5 yıl Adana'da yaşamış biri olarak bi dahaki gidişinde zeki usta veya cikcik aliyi öneriyorum sana . Ek olarak kemiksiz tavuk yiyeyim dersen de eyüpcan ha bir de farklı birşeyler yiyim kebap ciğer yeter dersen de mercan ciğer kebapta "şaşlık kebabı" öneriyorum :champ: (şaşlık dananın en güzel yeri olan sırt Etinden yapılan bir lezzet )

Ozanxos şaşlık çok severim. :thumbup: Adana'da tavuk yiyeceğimi sanmıyorum ama diğer tavsiyeleri mutlaka dikkate alacağım. :D Teşekkürler. :champ:

Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj coolfire » 05 Nis 2017, 15:34

Ön yargılı olmamak lazım, arkadaşlar Antep'te bir iş yemeğine davet edildiklerinde size piliç incik yedireceğiz dediklerinde epey hayıflanmış. Ama orada yediği tüm etlerden güzel olduğunu ve bir daha giderse mutlaka tekrar yiyeceğini söyledi.
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj mlm » 05 Nis 2017, 20:29

kiwi21 yazdı:
mlm yazdı:Etin üzerinde zeytinyağı, çok az bal, kekik, karabiber, tuz vs olunca yanmış gibi görünüyor ama öyle değil sevgili dostum. Etin suyunu bırakmaması için mühürleme şart. Isıtılmış döküm tavaya eti bir anda koyunca bu görüntünün ortaya çıkması kaçınılmaz oluyor:)

Cengiz abi, fırında o telli kısım var ya, orada kanat yap. Olmasına 7-8 dk kala çıkar. 3 yemek kaşığı barbekü sos, 2 yemek kaşığı ketçap, 1 yemek kaşığı bal, 2 veya 3 diş de ezilmiş sarımsak. Koy bi kaba, karıştır. Fırçayla kanatların her iki tarafına da yaptığın sostan sür. Tekrar at fırına. 7-8 dk daha kalsın. Sonra da afiyet olsun :D

Sabah sabah bendeki bu iştah ne olacak bilmiyorum gerçi :roll:

Özgür abi, Caner abi, afiyet olsun :champ: :champ:

Deneyeceğim :thumbup:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: gargamell, Google [Bot], recklesstr, sabonis ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners