Hsnmrycl yazdı:ersinbulun![]()
aokyy![]()
teşekkür ederim.
gurcaglar, Hocam çok teşekkürler. Ama bu bölüm ancak sizin aktif katılımınızla anlam kazanacaktır. Rus saatleri hakkında bilmediğimiz çok şey var. Bir o kadar da bilmediğimizi bilmediklerimiz... Umarım bizleri yalnız bırakmaz, daha sık uğrarsınız. Saygılar...
Değerli Admin Emre Bey,
Nazik ifadeleriniz için şükranlarımı sunarım. Bir vakitler bu forumda çok değerli bir üyenin yazdığı bir tümce vardı, çok da haklıydı. İnsan çok şey öğrenir, bu nedenle çok şey bilir duruma gelir, ama bunun bir kıymeti yoktur, eğer bildiklerini paylşamazsa. Paylaşmazsa bildikleri onunla beraber mezara gider. Bu sözleri yazan değerli üyemizin bildiklerini paylaşıp paylaşmadığını bilmiyorum, paylaşmışsa ne mutlu ona, çevresine ışık saçmış. Öğrencilik yıllarımda bazı hocalarım vardı, bilgileriyle dünya çapında uzmanlardı, üç dört yabancı lisanı mükemmelen bilirlerdi. Ancak bu hocaların çok azı yanındaki yeni yetişen çıraklarını bu bilgilerinden istifade ettirdi, sonra da göçüp gitti. Sebebi mi? Sadece ben bileyim, hep bana müracaat edilsin, her zaman gündemde olayım. Bu mudur bilim? Bugün ise bilgiye ulaşmak eskisine nazaran son derece kolay, elimizin altında internet, online kitap siteleri, online kitaplıklar vs. Hatta forumlar, katılım sağlandıktan sonra her şey olasıdır. Ben bugüne dek TSF'u ile bildiklerimi paylaştım. Ancak çalışmalarımın yoğunluğu ve saat farkı nedeniyle aktif olma olanağım yok gibi. Buna karşılık TSF'unda Rus saatlerine ait bir bölümün açılmasına "vesile" olduysam bundan mutluluk duyarım. İyi dileklerle, G.