TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Poljot 30 Jewels Automatic

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Poljot 30 Jewels Automatic

Mesaj deVille » 17 Eyl 2012, 22:05

Arkadaslar, size hikayesi olan bir saat sunuyorum. Aşağıda resimleri göreceğiniz saat, rahmetli kayınpederimin çekmecesinde bir kuyumcu kutusunda duruyordu. Hiç kullanılmamış 20mikron altın kaplamalı bir vintage poljot. NOS kondisyonda olup muhtemelen hiç kullanılmamış, buna rağmen ilk sallamada tikirdamaya başladı. Bulduğum zamana kadar poljot diye bir markadan haberim yoktu. Hatta TSF'yi de bu saati internette arastirirken buldum ve hastası oldum.

Oldum olası forum mantığını pek sevmem, ancak TSF seviyeli bilgili ve düzenli bir forum olmasıyla beni çok etkiledi ve o zamandan beri sürekli takipteyim. Hatta bir kutu açılışı dahi yaptım.

saate geri donecek olursak internette 30 jewels bir poljot'a rastlamadım bir ya da iki tanesini ebay'de görsem de kondisyonları bu saatin yanına bile yaklaşmıyordu. Sirkeci İzmir Saat Pazarı'ndan resimdeki kayısı aldım.
Severek kullanıyorum. Zaman sapması yok desem olmaz var desem olmaz, ancak haftada 60 saniyeyi geçmiyor. Omegamin yanına yanaşamaz ama hatırası olduğu için, bir de mekanik olduğu için, benim için vaz geçilmez oldu hatta internette bu saati incelerken görüp asık oldugum poljot aviator saatleri ve shturmanskie'leri de tanımama sebep oldu.

Neyse lafı uzatmadan fotografları beğeninize sunuyorum.
Ancak yapayalım fotograf yüklemem için 2$ istedi. Birazdan netten yükleyeceğim.
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Re: Poljot 30 jewels automatic

Mesaj deVille » 17 Eyl 2012, 22:28

deVille yazdı:Arkadaslar, size hikayesi olan bir saat sunuyorum. Aşağıda resimleri göreceğiniz saat, rahmetli kayınpederimin çekmecesinde bir kuyumcu kutusunda duruyordu. Hiç kullanılmamış 20mikron altın kaplamalı bir vintage poljot. NOS kondisyonda olup muhtemelen hiç kullanılmamış, buna rağmen ilk sallamada tikirdamaya başladı. Bulduğum zamana kadar poljot diye bir markadan haberim yoktu. Hatta TSF'yi de bu saati internette arastirirken buldum ve hastası oldum.

Oldum olası forum mantığını pek sevmem, ancak TSF seviyeli bilgili ve düzenli bir forum olmasıyla beni çok etkiledi ve o zamandan beri sürekli takipteyim. Hatta bir kutu açılışı dahi yaptım.

saate geri donecek olursak internette 30 jewels bir poljot'a rastlamadım bir ya da iki tanesini ebay'de görsem de kondisyonları bu saatin yanına bile yaklaşmıyordu. Sirkeci İzmir Saat Pazarı'ndan resimdeki kayısı aldım.
Severek kullanıyorum. Zaman sapması yok desem olmaz var desem olmaz, ancak haftada 60 saniyeyi geçmiyor. Omegamin yanına yanaşamaz ama hatırası olduğu için, bir de mekanik olduğu için, benim için vaz geçilmez oldu hatta internette bu saati incelerken görüp asık oldugum poljot aviator saatleri ve shturmanskie'leri de tanımama sebep oldu.

Neyse lafı uzatmadan fotografları beğeninize sunuyorum.
Ancak yapayalım fotograf yüklemem için 2$ istedi. Birazdan netten yükleyeceğim.

Resim
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj deVille » 17 Eyl 2012, 22:51

Resim
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj deVille » 17 Eyl 2012, 23:17

Resim
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj deVille » 17 Eyl 2012, 23:17

Resim
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj deVille » 17 Eyl 2012, 23:18

Resim
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj KKarakuş » 17 Eyl 2012, 23:23

deVille ; Çok güzel bir saat ve iyi de saklanmış.Bunların yanında manevi değeri zaten tartışılmaz.Kasa yapısı ise benim çok hoşuma gitti.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj deVille » 17 Eyl 2012, 23:24

KKarakuş yazdı:deVille ; Çok güzel bir saat ve iyi de saklanmış.Bunların yanında manevi değeri zaten tartışılmaz.Kasa yapısı ise benim çok hoşuma gitti.

Beğendiğinize sevindim. Teşekkür ederim.
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners