Yok yok korkmayın dedim ya ben sırf dediğiniz sebeplerden dolayı motorsikletlere düşman bile sayılabilirim hala. Ama lanet olsun bunları da sevmeye başladım şimdi. Büyük ihtimal asla motora atlayıp 200-250leri geçecek kadar sevmem ama arada zevkine yada trafikten kurtulmak için çok mantıklı geliyor.
KTM'den daha önceden bahsetmiştin sanırım Doruk. O zaman beğenmiştim, hala da güzel. Madem 125cc diyorsunuz başlangıç için o zaman 125lik olsun. Ben bi on dakika bakındım 125ccliklere ama en önde gelen model bu heralde. Peki 2fast üstadım, duke keyifli bir sürüşü sağlayacak bir model sanırım, fakat uzun yol da yapabilir miyim? Hep uzun seyahat yapacağım diye değil ama arada bir de olsa o konuda da tatmin etmeli beni. Bir de tipi bana motocrossu hatırlatıyor, o tarz bir kullanım alanı da mı var acaba? Bir de, bir de, bir de bu dukelarda 100kmh sınırlaması varmış, yazılımla kaldırılabiliyordur mutlaka. Cidden soruyorum "bu alet kaç basar?" Şehiriçinde kabul, fazlasıyla yeterli bana ama şehirlerarası yolda 100kmh ile tıntıntın gitmek de olmaz şimdi.
Özetle motora yeni başlayacak biri için, işe vs. giderken arabayla uğraşamam diyip atlayıp gidebileceğim, uzun yola gittiğimde beni bezdirmeyecek(yani tutup ille de touring tarzı olsun demiyorum), çok fazla sorun çıkartmayacak, tipi de hoş olan bir model lazım bana. Tembellik yapıp burada soruyorum hazır işin ustası varken ama bunu bari alırken inciğini cinciğini öğrenmeyeyim diyorum ya (: Bana mümkünse 8 yaşındaymışım gibi yaklaşın bu konuda