TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Motosiklet Hastaları Buraya

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Motosiklet Hastalari Buraya

Mesaj drk » 29 Şub 2012, 19:53

Hız için motosiklet fikri zaten tehlike çanlarını çaldırıyor :D Ben de istiyorum gerçi de aşılamayacak engeller var önümde :lol: Ama konuşması da zevkli ;)

Bu da benim çok hoşuma gidiyor, mütevazı 125cclik :)

Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Motosiklet Hastalari Buraya

Mesaj Scubat » 29 Şub 2012, 19:59

Arkadaslar, ducati anlatilmaz yaşanır...saolsun 2fast arkadas reklamini yapmis ama reklami bile yapilmazki herkez almasın :)

Bu arada bir arkadasimin tanidigi nightrod aldi, ayni hafta bodruma gitti, geri getirmeden orada elden cikardi. Uzun yol icin uygun motor degil...Yeniköy, ortaköy arasi için ideal o kadar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj drk » 29 Şub 2012, 20:08

O halde ktm'den sonra şöyle devam edelim :) Nicky nerelerdesin :D

Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Motosiklet Hastalari Buraya

Mesaj Scubat » 29 Şub 2012, 20:28

Drk yazdı:O halde ktm'den sonra şöyle devam edelim :) Nicky nerelerdesin :D

Resim

İlk motorum monster di!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj 2fast4u » 29 Şub 2012, 23:14

Archezia agusta elbette guzel fakat mv amblemi uzerindeki simsek isareti sadece motif amacli degil :) 190 hp lik homurdayan bir italyan bogasi yani drk in uyarilari cidden bir motorsiklet kariyerine baslamak istersen kulak arkasi edilecek seyler degil.125 lik ktm 8-9 bin liraya alinir duruma gore cc buyutulur veya devam edilir.bu arada ben agustayi gecen hafta yolcu ettim.İtalyan sevdam sadece platonik kalacak :)).almandi italyandi derken yakuzalar ozlemistir beni:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Archezia » 01 Mar 2012, 00:11

Yok yok korkmayın dedim ya ben sırf dediğiniz sebeplerden dolayı motorsikletlere düşman bile sayılabilirim hala. Ama lanet olsun bunları da sevmeye başladım şimdi. Büyük ihtimal asla motora atlayıp 200-250leri geçecek kadar sevmem ama arada zevkine yada trafikten kurtulmak için çok mantıklı geliyor.

KTM'den daha önceden bahsetmiştin sanırım Doruk. O zaman beğenmiştim, hala da güzel. Madem 125cc diyorsunuz başlangıç için o zaman 125lik olsun. Ben bi on dakika bakındım 125ccliklere ama en önde gelen model bu heralde. Peki 2fast üstadım, duke keyifli bir sürüşü sağlayacak bir model sanırım, fakat uzun yol da yapabilir miyim? Hep uzun seyahat yapacağım diye değil ama arada bir de olsa o konuda da tatmin etmeli beni. Bir de tipi bana motocrossu hatırlatıyor, o tarz bir kullanım alanı da mı var acaba? Bir de, bir de, bir de bu dukelarda 100kmh sınırlaması varmış, yazılımla kaldırılabiliyordur mutlaka. Cidden soruyorum "bu alet kaç basar?" Şehiriçinde kabul, fazlasıyla yeterli bana ama şehirlerarası yolda 100kmh ile tıntıntın gitmek de olmaz şimdi.

Özetle motora yeni başlayacak biri için, işe vs. giderken arabayla uğraşamam diyip atlayıp gidebileceğim, uzun yola gittiğimde beni bezdirmeyecek(yani tutup ille de touring tarzı olsun demiyorum), çok fazla sorun çıkartmayacak, tipi de hoş olan bir model lazım bana. Tembellik yapıp burada soruyorum hazır işin ustası varken ama bunu bari alırken inciğini cinciğini öğrenmeyeyim diyorum ya (: Bana mümkünse 8 yaşındaymışım gibi yaklaşın bu konuda :lol:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj 2fast4u » 01 Mar 2012, 00:19

125 duke olarak su an ilanda satilikta olan bir tane bildigim var.yazilim mevcut 130 km yapiyor extra olarak elcik korumasi var .8000tl ye ...vesPa ile dunya turu atan biliyorum bununla istanbul yakinlarina gidilir herhalde
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Archezia » 01 Mar 2012, 15:52

Gördüm sanırım ilanı 2fast, zaten elcik korumalı bitane vardı :) Ama okul bittikten, ben yüksek lisans ve iş mevzularını ayarladıktan sonra alırım heralde. O zamana kadar bisiklete devam, kızılcahamam git-gel :D Şu an için hedef duke gibi o zaman. Alacağım zaman yine irtibata geçerim seninle. Bir kullanıcı daha kazandırmış sayılırsın camiaya artık ;)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners