TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kay覺 / Bilezik Dan覺ma ve Bilgi Konusu

Saat Kay覺lar覺 Hakk覺nda Konular覺n Bulunduu B繹l羹m

Re: Kay覺 ve Bilezik Dan覺ma Konusu

Mesaj msturan » 10 May 2012, 18:17

Herkese iyi g羹nler diliyorum :champ:

ounuzun hat覺rlayaca覺n覺 d羹羹nd羹羹m 羹zere ge癟enlerde bengisaat ustam覺n elinden 癟覺kan dede yadigar覺 elime ulat覺..

msturan yazd覺:Resim

Resim

Fakat takdir edersiniz ki benim bilek o kadar da p羹r羹zs羹z :D deil ve saatin bilezikleri, saati biraz daha takmaya devam edersem 癟ok ge癟meden bileimi tra etmi kadar olacak :D Bu durumda bu bilezikle geleceim 癟ok parlak deil diye d羹羹nd羹m ve bir kay覺 bakmaya balad覺m...

Sizlerden dede yadigar覺n覺n g羹m羹 kadran覺na ve kollar覺na uyacak renkte deri kay覺 alternatifleri ve bunlar覺 alabileceim yerler bekliyorum :champ: Bu konuda 癟ok deerli 繹nerilerinize ger癟ekten ihtiyac覺m var 癟羹nk羹 bu saati ger癟ekten takmak istiyorum ama u haliyle imkans覺z :(

imdiden herkese 癟ok teekk羹rler :champ:

Edit: B羹t癟eyi unutmuum :D B羹t癟e olarak max 40-60 lira olmas覺n覺 istiyorum..
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 32
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj razz » 10 May 2012, 18:26

msturan: Has覺r bilezik deneyebilirsin.. :thumbup: Emin ol saatin hal-羹 haz覺rda 羹zerinde bulunan bilezik gibi epilasyon efekti hissetmezsin ;)
Bunun yan覺nda Crocodile veya Lizard 8-) desenli, mat, nispeten a癟覺k kahve tonlar覺nda ve fazla dolgulu ( padded ) olmayan bir kay覺 gayet iyi tamamlar kan覺mca.. :champ:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj asymptote » 10 May 2012, 18:39

Bu saate 3-4 farkl覺 nato kay覺 gider.. :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj msturan » 10 May 2012, 18:48

Razz, teekk羹rler :champ: Has覺r farkl覺 bir konsept oldu, hi癟 d羹羹nmemitim.. Biraz arat覺ray覺m :thumbup: Deri kay覺 i癟inse yazmadan 繹nce, dediklerinin ayn覺s覺n覺 d羹羹nm羹t羹m.. Beyaz kadran DateJust fotoraflar覺 arat覺r覺p bolca a癟覺k kahve g繹r羹nce bu renkte desenli bir kay覺覺n g羹zel geleceini d羹羹nm羹t羹m.. :) Art覺k yak覺aca覺na daha fazla inan覺yorum :champ:

asymptote, teekk羹rler :champ: Asl覺nda nato'yu hi癟 d羹羹nm羹yordum.. Nedeni de rengi nas覺l tutturaca覺ma karar verememem.. Nato'da kahvenin hi癟 g羹zel olaca覺n覺 d羹羹nm羹yorum (aksine ikna edilmedik癟e :) ) ama siyah, lacivert falan denemek istediim renkler a癟覺k癟as覺.. Denemek, g繹rmek gerek..

Peki, saatte deneyip g繹r羹p, dokunup nato/deri kay覺 alabileceim bir yer var m覺d覺r 襤stanbul'da? B繹yle bir imkan覺m olursa g羹zelce g繹r羹p karar verebilirim diye d羹羹n羹yorum :roll:
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Mesaj razz » 10 May 2012, 18:57

" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj msturan » 10 May 2012, 19:04

ok teekk羹rler Razz, umar覺m natolar yak覺覺r, asypmtote'un dedii gibi 4-5 tane al覺r覺m :champ: Bazen deiiklik 癟ok iyi oluyor :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Mesaj asymptote » 10 May 2012, 19:36

Resim

Resim

Resim

Denemeden bilinmez elbette, ancak bunlar benim yak覺aca覺n覺 d羹羹nd羹羹m renkler. Ayr覺ca Razz'覺n has覺r bilezik 繹nerisi de bence 癟ok yerinde. Saatin vakar覺na yak覺覺r bence g羹zel bir has覺r bilezik..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj msturan » 10 May 2012, 20:51

ok teekk羹rler asymptote tekrardan :champ: Nato'lar覺 online s繹yleyip deri kay覺覺 deneyim ve g繹zlemler sonucu alabilirim 繹yleyse.. Bu dediin 羹癟 renk bence de yak覺覺r gibi, ileride imkan覺m olunca da lacivert gibi renkleri de denerim; fakat san覺r覺m imdilik bu renkleri s繹yleyeceim bir yerden :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Kay覺lar覺 - Watch Straps

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners