TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kayış / Bilezik Danışma ve Bilgi Konusu

Saat Kayışları Hakkında Konuların Bulunduğu Bölüm

Re: Kayış ve Bilezik Danışma Konusu

Mesaj msturan » 10 May 2012, 18:17

Herkese iyi günler diliyorum :champ:

Çoğunuzun hatırlayacağını düşündüğüm üzere geçenlerde bengisaat ustamın elinden çıkan dede yadigarı elime ulaştı..

msturan yazdı:Resim

Resim

Fakat takdir edersiniz ki benim bilek o kadar da pürüzsüz :D değil ve saatin bilezikleri, saati biraz daha takmaya devam edersem çok geçmeden bileğimi traş etmiş kadar olacak :D Bu durumda bu bilezikle geleceğim çok parlak değil diye düşündüm ve bir kayış bakmaya başladım...

Sizlerden dede yadigarının gümüş kadranına ve kollarına uyacak renkte deri kayış alternatifleri ve bunları alabileceğim yerler bekliyorum :champ: Bu konuda çok değerli önerilerinize gerçekten ihtiyacım var çünkü bu saati gerçekten takmak istiyorum ama şu haliyle imkansız :(

Şimdiden herkese çok teşekkürler :champ:

Edit: Bütçeyi unutmuşum :D Bütçe olarak max 40-60 lira olmasını istiyorum..
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj razz » 10 May 2012, 18:26

msturan: Hasır bilezik deneyebilirsin.. :thumbup: Emin ol saatin hal-ü hazırda üzerinde bulunan bilezik gibi epilasyon efekti hissetmezsin ;)
Bunun yanında Crocodile veya Lizard 8-) desenli, mat, nispeten açık kahve tonlarında ve fazla dolgulu ( padded ) olmayan bir kayış gayet iyi tamamlar kanımca.. :champ:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj asymptote » 10 May 2012, 18:39

Bu saate 3-4 farklı nato kayış gider.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 10 May 2012, 18:48

Razz, teşekkürler :champ: Hasır farklı bir konsept oldu, hiç düşünmemiştim.. Biraz araştırayım :thumbup: Deri kayış içinse yazmadan önce, dediklerinin aynısını düşünmüştüm.. Beyaz kadran DateJust fotoğrafları araştırıp bolca açık kahve görünce bu renkte desenli bir kayışın güzel geleceğini düşünmüştüm.. :) Artık yakışacağına daha fazla inanıyorum :champ:

asymptote, teşekkürler :champ: Aslında nato'yu hiç düşünmüyordum.. Nedeni de rengi nasıl tutturacağıma karar verememem.. Nato'da kahvenin hiç güzel olacağını düşünmüyorum (aksine ikna edilmedikçe :) ) ama siyah, lacivert falan denemek istediğim renkler açıkçası.. Denemek, görmek gerek..

Peki, saatte deneyip görüp, dokunup nato/deri kayış alabileceğim bir yer var mıdır İstanbul'da? Böyle bir imkanım olursa güzelce görüp karar verebilirim diye düşünüyorum :roll:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj razz » 10 May 2012, 18:57

" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj msturan » 10 May 2012, 19:04

Çok teşekkürler Razz, umarım natolar yakışır, asypmtote'un dediği gibi 4-5 tane alırım :champ: Bazen değişiklik çok iyi oluyor :thumbup:
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj asymptote » 10 May 2012, 19:36

Resim

Resim

Resim

Denemeden bilinmez elbette, ancak bunlar benim yakışacağını düşündüğüm renkler. Ayrıca Razz'ın hasır bilezik önerisi de bence çok yerinde. Saatin vakarına yakışır bence güzel bir hasır bilezik..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 10 May 2012, 20:51

Çok teşekkürler asymptote tekrardan :champ: Nato'ları online söyleyip deri kayışı deneyim ve gözlemler sonucu alabilirim öyleyse.. Bu dediğin üç renk bence de yakışır gibi, ileride imkanım olunca da lacivert gibi renkleri de denerim; fakat sanırım şimdilik bu renkleri söyleyeceğim bir yerden :champ:
Kullanıcı avatarı
msturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners