Baran yazdı:Batikanak marka ve model tercihleriniz,Rolex sevginiz sebebiylede ayrıca tebrik ediyorum.Nice yenı Rolex'lere,şahane bir koleksiyon![]()
![]()
benim sorum ise neden komple altın yada celik altından ziyade celik modelleri tercih ettiğiniz?
Açıkçası çelik benim için günlük kullanıma daha uygun diye çelik daha fazla. Two Tone modellerde Datejust II hariç başka model beğenmiyorum. En beğendiğim Slate Dial ı zaten aldım. Bir başka beğendiğim modelde yine Datejust II de Ivory Dial ama aynı saatten iki tane olması açıkçası pek mantıklı değil. Submariner yada GMT de Two Tone beğenmiyorum. Siyah bezel yakıştırmıyorum. Belki bir TT Yachtmaster II olabilir. Yine yaşım gereği full altın bana pek gitmez diye düşünüyorum ama full RG Skydweller kesinlikle sahip olmak istediğim bir model.
o2o yazdı:Batikanak koleksiyon süper. [emoji106](Benim gibi resimleri göremeyen var mı?)
Mert Abi gibi bende daha fazla çekim istiyorum. [emoji2] Koleksiyon noktasındaki düşüncelerinizi, nedenleri, niçinleri daha fazla açarsanız benim gibi gençlerde sizlerin tecrübelerinden faydalanırız..[emoji2]
Elimden geldiğince çekim yaparım, teşekkürler
Thevenin yazdı:Crown Club'a nur yagmis yine![]()
Gule gule kullanilsinlar
batikanak yazdı:Şu anda sıfır bir 16610LV 50. Yıl üretiminin $25.000 olduğunu düşünürsek mantıksız bir yatırım olmuyor.
Ben $14K uzerinde listelenmis bir fiyat goremedim, satilmis hic gormedim, gerceklesmisi varsa
Yoksa da ilerde neden olmasin tabii
Çok çok iyi durumda olanlar $14K lara satılıyor ama benim bahsettiğim saat sıfır jelatinleri üzerinde...
MertYe yazdı:batikanak yazdı:Açıkçası Daytona SS imi de hiç takma şansım olmamıştı henüz ve 2016 çıkışlı olduğu ve son üretim çelik bezel Daytona olduğu için onuda kullanmayı düşünmüyorum. Ancak 1 adet daha alırsam kullanırım.
Seramik daytona tanıtıldığından beri benimde aklımda acaba celik bezel daytona değerlenir mi sorusu var
Anesthesia yazdı:Çok güzel koleksiyon, ancak işin açığı sub no date olmamasına çok şaşırdım
MertYe yazdı:Anesthesia yazdı:Çok güzel koleksiyon, ancak işin açığı sub no date olmamasına çok şaşırdım
Bende şaşırdım ona açıkçası 114060 değil ama bi 14060M içi yazılı seri bekliyordum ben
Masterport yazdı:Allah tuttuğunuzu rolex yapsın, maşallah
Çelik Daytona nun durmasının kimseye zararı olmaz. Tek sıkıntı ben bir tane daha almadan takamam

hakan1970 yazdı:batikanak , Rolexlerin hepsi birbirinden güzel ama siyah Daytona yı takmamak olmaz. Onu da yedekleyin bence
Kısmetse 1-2 hafta içinde elimde olucak gibi. Bayiden haber bekliyorum.