TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj batikanak » 23 Mar 2016, 00:14

Baran yazdı:Batikanak marka ve model tercihleriniz,Rolex sevginiz sebebiylede ayrıca tebrik ediyorum.Nice yenı Rolex'lere,şahane bir koleksiyon :champ: :champ: :champ: benim sorum ise neden komple altın yada celik altından ziyade celik modelleri tercih ettiğiniz?

Açıkçası çelik benim için günlük kullanıma daha uygun diye çelik daha fazla. Two Tone modellerde Datejust II hariç başka model beğenmiyorum. En beğendiğim Slate Dial ı zaten aldım. Bir başka beğendiğim modelde yine Datejust II de Ivory Dial ama aynı saatten iki tane olması açıkçası pek mantıklı değil. Submariner yada GMT de Two Tone beğenmiyorum. Siyah bezel yakıştırmıyorum. Belki bir TT Yachtmaster II olabilir. Yine yaşım gereği full altın bana pek gitmez diye düşünüyorum ama full RG Skydweller kesinlikle sahip olmak istediğim bir model.

o2o yazdı:Batikanak koleksiyon süper. [emoji106](Benim gibi resimleri göremeyen var mı?)

Mert Abi gibi bende daha fazla çekim istiyorum. [emoji2] Koleksiyon noktasındaki düşüncelerinizi, nedenleri, niçinleri daha fazla açarsanız benim gibi gençlerde sizlerin tecrübelerinden faydalanırız..[emoji2]

Elimden geldiğince çekim yaparım, teşekkürler

Thevenin yazdı:Crown Club'a nur yagmis yine :D

Gule gule kullanilsinlar :champ:

batikanak yazdı:Şu anda sıfır bir 16610LV 50. Yıl üretiminin $25.000 olduğunu düşünürsek mantıksız bir yatırım olmuyor.

Ben $14K uzerinde listelenmis bir fiyat goremedim, satilmis hic gormedim, gerceklesmisi varsa :shock:

Yoksa da ilerde neden olmasin tabii :D

Çok çok iyi durumda olanlar $14K lara satılıyor ama benim bahsettiğim saat sıfır jelatinleri üzerinde...

MertYe yazdı:
batikanak yazdı:Açıkçası Daytona SS imi de hiç takma şansım olmamıştı henüz ve 2016 çıkışlı olduğu ve son üretim çelik bezel Daytona olduğu için onuda kullanmayı düşünmüyorum. Ancak 1 adet daha alırsam kullanırım.

Seramik daytona tanıtıldığından beri benimde aklımda acaba celik bezel daytona değerlenir mi sorusu var :D
Anesthesia yazdı:Çok güzel koleksiyon, ancak işin açığı sub no date olmamasına çok şaşırdım :)
MertYe yazdı:
Anesthesia yazdı:Çok güzel koleksiyon, ancak işin açığı sub no date olmamasına çok şaşırdım :)

Bende şaşırdım ona açıkçası 114060 değil ama bi 14060M içi yazılı seri bekliyordum ben :D
Masterport yazdı:Allah tuttuğunuzu rolex yapsın, maşallah

Çelik Daytona nun durmasının kimseye zararı olmaz. Tek sıkıntı ben bir tane daha almadan takamam :) Gerçekten değerleneceğini düşünüyorum. Sub No Date neden yok? Valla açıkçası istediğim temizlikte bulamadım, bulduğumda gereksiz rakamlardaydı. Mantıklı bir rakama bulursam almak istiyorum. Zaten yani aklımda şu anda hali hazırda 4-5 eski model var kesin almak istediğim. Aramaya devam

hakan1970 yazdı:batikanak , Rolexlerin hepsi birbirinden güzel ama siyah Daytona yı takmamak olmaz. Onu da yedekleyin bence

Kısmetse 1-2 hafta içinde elimde olucak gibi. Bayiden haber bekliyorum.
BATIKAN
Kullanıcı avatarı
batikanak

Mesaj SeRxx » 23 Mar 2016, 00:18

Yanlış anlam olur mu hiç, en güzelini yapıyorsunuz kesinlikle :champ:

batikanak yazdı:
SeRxx yazdı:Batikanak, stoklu çalışıyoruz :D Güzel günlerde kullanın hepsini :champ:

Teşekkür ederim
Yani yanlış bir anlam çıkmasın hani stoklu tutuyormuşum gibi :)
Sonuçta bunlar değer kaybetmeyen varlıklar. Her geçen gün değerleniyor. İleriye dönük yatırım gibi düşünülebilir. Şu anda sıfır bir 16610LV 50. Yıl üretiminin $25.000 olduğunu düşünürsek mantıksız bir yatırım olmuyor. Açıkçası Daytona SS imi de hiç takma şansım olmamıştı henüz ve 2016 çıkışlı olduğu ve son üretim çelik bezel Daytona olduğu için onuda kullanmayı düşünmüyorum. Ancak 1 adet daha alırsam kullanırım.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj Thevenin » 23 Mar 2016, 01:51

batikanak yazdı:Çok çok iyi durumda olanlar $14K lara satılıyor ama benim bahsettiğim saat sıfır jelatinleri üzerinde...

$14K bile degil efendim sifir fiyatlar. Gelecekten bildiriliyorsa bilemiyorum tabii :D

Su zaman itibariyle " like new " $8K bandinda rahatlikla var.

NOS ( sticker-intact, double box, bells & whistles, hatta 50th anniversary kitapcigi ) ilanlar da max $13,5K seviyesinde alici bekliyor.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Bg17 » 23 Mar 2016, 03:03

Koleksiyon cok guzel, tebrikler :champ:
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj batikanak » 23 Mar 2016, 11:41

Thevenin yazdı:
batikanak yazdı:Çok çok iyi durumda olanlar $14K lara satılıyor ama benim bahsettiğim saat sıfır jelatinleri üzerinde...

$14K bile degil efendim sifir fiyatlar. Gelecekten bildiriliyorsa bilemiyorum tabii :D

NOS ( sticker-intact, double box, bells & whistles, hatta 50th anniversary kitapcigi ) ilanlar da max $13,5K seviyesinde alici bekliyor.

Bi link alabilirmiyim?
Ciddi ilgilenebilirim
BATIKAN
Kullanıcı avatarı
batikanak

Mesaj batikanak » 23 Mar 2016, 11:45

batikanak yazdı:
Thevenin yazdı:

Bi link alabilirmiyim?
Ciddi ilgilenebilirim

*Edit: Jelatinli bir tane buldum link. Satıcı ile irtibata geçtim. Teşekkürler bilgilendirme için, ben bir kere sordum bu rakamlarda dendi ve o günden beride açıkçası hiç bakmamıştım anlamsız pahalı geldiğinden :thumbup:
BATIKAN
Kullanıcı avatarı
batikanak

Mesaj Tgm » 23 Mar 2016, 13:10

batikanak :champ: :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj mlm » 23 Mar 2016, 16:37

Batikanak hey maşallah, nazar değmesin güle güle kullanın :champ: :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: egedeniz ve 8 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners