bengisaat » 05 Nis 2015, 23:53
Merhaba hocam,
ok teekk羹r ederim sizin yorumunuzu almak beni ayr覺ca sevindirdi rahatlatt覺.
Bahsettiiniz t羹m tetkikler yap覺ld覺.
Filmler,emar,tomografi,ultrason ve 10-15 t羹p kan al覺narak ayr覺nt覺l覺 tahliller yap覺ld覺
dahiliye ilk batan incelemiti ,Bilin癟 kayb覺 sonras覺 n繹roloji uzman覺,kalp cerrahisi ,en son beyin cerrah覺 emar覺 inceledikten sonra ameliyat覺n kesinlikle gerektiini belirtti.
Bacaklar覺mda varis yoktu , safra kesesi ameliyat覺n覺 yapan cerrah t羹m bu uzmanlarla ayr覺 ayr覺 toplant覺lar yapt覺 ve en son hepsi birlikte ayr覺ca bir toplant覺 yapt覺lar.
Saolsunlar hepside 癟ok ilgilendi hastanede 10 g羹ne yak覺n kald覺m bu s羹re i癟inde t羹m bu doktorlar 繹zellikle ameliyattan sonraki bay覺lmadan sonra her g羹n 2 er kez gelip ilgilendiler.
En son biri d羹meden kaynaklanan dieri 30 y覺l 繹nce ge癟irdiim motorsiklet kazas覺ndan kaynaklanan boyunda 3 tane f覺t覺k olduu ve birinin tedaviyle ge癟ebileceini ancak dier ikisinin mutlaka ameliyat gerektii konusunda hemfikir oldular.
Bu arada tomografi,emar ve tahlilerde cierler ,mide,kalp gayet temiz 癟覺kt覺 ,繹zellikle kalpteki b羹y羹meden 羹phelenmilerdi fakat spordan kaynakl覺 olduu konusunda da hemfikir oldular.Eforlu ekg dahil 6-7 kere ekg 癟ekilmiti.
Son olarak doktor kendisi bizzat yolculuk yapmam覺n riskli olabilecei konusunda 覺srarc覺 olmu ayr覺ca samimi olduum bir fizyoterapistte Cd yi g繹rd羹 ve oda kesinlikle ameliyat olmam覺 kesinlikle yolculuk yapmamam覺 illaki yapacaksan ya ambulans yada hi癟 olmazsa boyunluk takarak ve yatarak gitmemi s繹yledi ve oda bu doktoru 癟ok 繹vd羹.
Bende memleketimin doktorlar覺na g羹veniyorum inallah iyi olaca覺m ,dualar覺n覺zla yan覺mda olduunuzu bilmek de beni daha iyi yap覺yor.
facebook.com/saatatolyesi/