TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat癟i Cengiz Ustan覺n Rahats覺zl覺覺

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Re: Saat癟i Cengiz Ustan覺n Rahats覺zl覺覺

Mesaj zafeer » 04 Nis 2015, 00:01

Acil sifalar 羹stad
Kullan覺c覺 avatar覺
zafeer

Ya: 37
Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46

Mesaj starex » 04 Nis 2015, 02:35

En k覺sa zamanda iyilemeniz dileklerimle
These are the best of times.
Kullan覺c覺 avatar覺
starex

Kay覺t: 06 Kas 2012, 10:24

Mesaj Anesthesia » 04 Nis 2015, 16:28

Ustam tekrar ge癟mi olsun, Bal覺kesir edremitte bir s羹re anestezi uzmanl覺覺 yapt覺m, ama 繹yle boyun cerrahisi konusunda uzman kimse duymad覺m, 羹st sat覺rlarda ad覺 ge癟en Mehmet Zileli Hoca i癟in hep olumlu yorumlar duydum ama bakaca yok. Bal覺kesire gidecek olursan覺z ondan bakas覺 sadece riski art覺rmak olacakt覺r.

Na癟izane tavsiyem eer halen 襤stanbul'da iseniz arat覺rman覺z覺 襤stanbul'da yapman覺z, ve operasyon derlerse burada opere olman覺z, ehirde varolan artlar yurdumun t羹m dier ehirlerinden kat be kat daha iyidir malum.
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 48
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj MertYe » 04 Nis 2015, 19:05

Ge癟mi olsun Cengiz usta
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj bengisaat » 04 Nis 2015, 21:19

Hepinize 癟okteekk羹r ederim dostlar覺m

Judo hayat覺mda bir kuru 羹cret almadan 25 y覺l boyunca bir yandan esnafl覺k yap覺p bir yandan antrenmanlara gidip y羹zlerce 繹renciyi hayata kazand覺rd覺m.
Hakettiim maa覺 elimi bile deymeden baar覺l覺 sporculara burs olarak paylat覺rd覺m,
Hi癟 yorulmad覺m ,yorgunluk nedir bilmedim.

5 y覺l pendikten kapal覺癟ar覺 ya g羹nde 5.5 - 6 saatlik yol katederek hi癟 y覺lmadan iime geldim,akam d繹n羹nce de iyerimize gidiptelefoncular覺n telefonlar覺n覺 tamir ettim.
Beni yak覺ndan tan覺yanlar bilir ve enerjime hayret ederler sizlerden de buna epey ahit olanlar oldu.
G羹nde 4-5 saat uykudan fazlas覺 belimi ar覺t覺r g羹n boyu yerinde duramayan hiperaktif biriyim.
Bu durumu kendime hi癟 yak覺t覺ram覺yorum bu ben deilim diyorum.Umar覺m iyi haberlerle d繹nerim
Opr.Dr. G羹nd羹z Kadir 襤stan Hocam覺z ile Bal覺kesir'de devlet hastanesi personeli olan bir dostum g繹r羹m羹 bilin癟 kayb覺 ve d羹me sonras覺 癟ekilen Emar ve tomografileri kendisi bizzat G繹rm羹 ve incelemi gelsin ve i癟i rahat olsun eskisi gibi olacak demi.
Bunun kesin tedavisi ameliyatt覺r fizik tedavi yarar getirmez hatta risklidir demi ve bu ameliyat覺 kendisi yapmak istediini belirtmi bende kendisinden randevu ald覺m.
G羹nd羹z Kadir 襤stan bey hakk覺nda olduk癟a 繹vg羹 dolu eyler duydum benimde hem memleketimde olmaktan hemde memleketimdeki doktorlara emanet olmaktan i癟im rahat.
Hepinizie yeniden 癟ok teekk羹r ediyorum.
Umar覺m iyi haberlerle d繹nerim, bu arada hakk覺n覺z覺 helal ediniz,benimde varsa hepinizie helal olsun dostlar覺m.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj sedir » 05 Nis 2015, 15:46

ncelikle ge癟mi olsun dileklerimi iletmek istiyorum, sevgili Cengiz Ustam.
Fikir vermek i癟in birka癟 noktay覺 ayd覺nlatmak gerekli.
Rahats覺zl覺覺n覺z ar覺 ile bal覺yor.
Kalp ile ilgili olabilir deniyor ama incelemelerde bir bulgu olmay覺nca safra kesesine y繹neliniyor.
Safra kesesi cerrahi olarak 癟覺kar覺ld覺ktan sonra uur kayb覺 ve kuvvet kayb覺 ile kendini g繹steren bir durum ortaya 癟覺k覺yor.
Akl覺ma gelen sorular:
Safra kesesi ve ta tehisi doru 癟覺kt覺 m覺?
Bacaklar覺n覺zda varis var m覺yd覺?
Boyun f覺t覺覺n覺z覺n oluturabilecei ar覺lar覺 "AN襤DEN" ortaya 癟覺karabilecek bir hareket yapt覺n覺z m覺?
Sorulara doru cevap verseniz de ben ald覺覺m cevaplardan doru bir sonuca gidemeyebilirim.
Kiisel olarak dal覺nda iyi hekim aramak ilk akla gelen durum ancak bana ikayetleriniz boyun f覺t覺覺ndan ziyade bacak toplardamarlar覺ndaki bir p覺ht覺n覺n istenmeyen yerlere gidip bir t覺kan覺kl覺a yol a癟mas覺 gibi geldi. Bunu tabii ki %100 s繹yleyemem ancak b繹yle d羹羹n羹yorum.
Laf覺 uzatmadan uraya gelmek isterim. Sizin ikayetleriniz genel cerrahi (safra kesesi), patoloji (cerrahi materyalin inceleme sonucu), n繹roloji (uur ve g羹癟 kayb覺n覺z), g繹羹s hastal覺klar覺 (varsa p覺ht覺 ve onun baka yerlere gitmesi sorununuz, g繹羹s ar覺n覺z) uzmanlar覺yla ilgili. Son olarak "GEREK襤YORSA" beyin cerrah覺 aranmal覺s覺n覺z. Bunlar覺 bir arada bulaca覺n覺z ve organize 癟al覺acak yer TIP FAKLTELER襤dir. zel hastane ve hekimlerde hen羹z tehis kesinlemediinden tan覺n覺n bir kolu eksik kalabilir. 襤stanbuldaki t覺p fak羹ltelerini, 繹ncelikle resmi devlet t覺p fak羹ltelerini 繹neririm. Balang覺癟 olarak n繹rolojiden balanmal覺 ancak yukardaki yorumlar akla gelmediyse (ben gelir diye d羹羹n羹yorum ama) ie g繹羹s hastal覺klar覺n覺n da kat覺l覺m覺 salanmal覺.
襤癟ten acil ifalar dileklerimle. ALLAH k覺sa s羹rede eski sal覺覺n覺za kavuman覺z覺 nasip etsin. Amin.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj bengisaat » 05 Nis 2015, 23:53

Merhaba hocam,
ok teekk羹r ederim sizin yorumunuzu almak beni ayr覺ca sevindirdi rahatlatt覺.
Bahsettiiniz t羹m tetkikler yap覺ld覺.
Filmler,emar,tomografi,ultrason ve 10-15 t羹p kan al覺narak ayr覺nt覺l覺 tahliller yap覺ld覺
dahiliye ilk batan incelemiti ,Bilin癟 kayb覺 sonras覺 n繹roloji uzman覺,kalp cerrahisi ,en son beyin cerrah覺 emar覺 inceledikten sonra ameliyat覺n kesinlikle gerektiini belirtti.

Bacaklar覺mda varis yoktu , safra kesesi ameliyat覺n覺 yapan cerrah t羹m bu uzmanlarla ayr覺 ayr覺 toplant覺lar yapt覺 ve en son hepsi birlikte ayr覺ca bir toplant覺 yapt覺lar.
Saolsunlar hepside 癟ok ilgilendi hastanede 10 g羹ne yak覺n kald覺m bu s羹re i癟inde t羹m bu doktorlar 繹zellikle ameliyattan sonraki bay覺lmadan sonra her g羹n 2 er kez gelip ilgilendiler.
En son biri d羹meden kaynaklanan dieri 30 y覺l 繹nce ge癟irdiim motorsiklet kazas覺ndan kaynaklanan boyunda 3 tane f覺t覺k olduu ve birinin tedaviyle ge癟ebileceini ancak dier ikisinin mutlaka ameliyat gerektii konusunda hemfikir oldular.

Bu arada tomografi,emar ve tahlilerde cierler ,mide,kalp gayet temiz 癟覺kt覺 ,繹zellikle kalpteki b羹y羹meden 羹phelenmilerdi fakat spordan kaynakl覺 olduu konusunda da hemfikir oldular.Eforlu ekg dahil 6-7 kere ekg 癟ekilmiti.

Son olarak doktor kendisi bizzat yolculuk yapmam覺n riskli olabilecei konusunda 覺srarc覺 olmu ayr覺ca samimi olduum bir fizyoterapistte Cd yi g繹rd羹 ve oda kesinlikle ameliyat olmam覺 kesinlikle yolculuk yapmamam覺 illaki yapacaksan ya ambulans yada hi癟 olmazsa boyunluk takarak ve yatarak gitmemi s繹yledi ve oda bu doktoru 癟ok 繹vd羹.

Bende memleketimin doktorlar覺na g羹veniyorum inallah iyi olaca覺m ,dualar覺n覺zla yan覺mda olduunuzu bilmek de beni daha iyi yap覺yor.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Saat癟i Cengiz Ustan覺n Rahats覺zl覺覺

Mesaj mlm » 06 Nis 2015, 00:19

Dualar覺m覺z seninle.. Ameliyat baar覺l覺 ge癟ecek ve sen eski sal覺覺na kavuacaks覺n Cengiz abi, tekrar 癟ok ge癟mi olsun..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

ncekiSonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners