TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Win 8 Deneyen, Kullanan Var M覺? Yorumlayal覺m

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Win 8 Deneyen, Kullanan Var M覺? Yorumlayal覺m

Mesaj Levcho » 11 Ara 2012, 22:22

Micsrosoft'un yeni iletim sistemi 癟覺kal覺 2 ay kadar oldu. Piyasada sat覺l覺k olarak art覺k nerdeyse win7'li makina kalmayacak.
Var m覺 aram覺zda win8 kuran ve kullanan. Test'lerden, sistemin baya baar覺l覺 olduu anla覺l覺yor.
--------
Seiko SNDA43P1 / Citizen BL8097-52E / Seiko 5
Kullan覺c覺 avatar覺
Levcho

Ya: 53
Kay覺t: 15 Mar 2012, 22:18

Re: Win 8 Deneyen, Kullanan Var M覺? Yorumlayal覺m

Mesaj herofb » 11 Ara 2012, 22:52

g羹zel konu bence merak ediyordum ama sanki touch screen bireyler olmadan pek bir fark覺 olmaz gibi geliyor
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Ahbob » 11 Ara 2012, 22:57

herojd11 yazd覺:g羹zel konu bence merak ediyordum ama sanki touch screen bireyler olmadan pek bir fark覺 olmaz gibi geliyor

+1
Benim de ilk izlenimim o y繹nde. Muhakkak 7'ye g繹re art覺lar覺 vard覺r da gittiim elektronik marketlerde kurcalad覺覺m kadar覺yla pek bir fark g繹remedim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Ahbob

Ya: 31
Kay覺t: 26 Eyl 2010, 20:06

Mesaj hydrocon » 11 Ara 2012, 22:58

ok kullan覺l覺 bulmad覺m a癟覺k癟as覺. W7 ultimate ile devam..
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj asymptote » 11 Ara 2012, 23:18

hydrocon yazd覺:ok kullan覺l覺 bulmad覺m a癟覺k癟as覺. W7 ultimate ile devam..

+1
Ben de kullan覺l覺 bulmad覺m. rnein bilgisayar覺 iletim sisteminden kapatmak i癟in takla atmak gerekiyor resmen :)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj drk » 11 Ara 2012, 23:19

Kulland覺覺m kadar覺yla pek iime yarar bir fark g繹remedim 7'ye g繹re, biraz zaman ge癟irmek laz覺m daha net yorumlar i癟in ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj mcd » 11 Ara 2012, 23:24

herojd11 yazd覺:g羹zel konu bence merak ediyordum ama sanki touch screen bireyler olmadan pek bir fark覺 olmaz gibi geliyor

+1
Win7 li bilgisayar aramama ramen bulamay覺p Win8 almak zorunda kald覺m.Ancak 1 g羹n dayanabildim.

Sonu癟 :Format ve Win7 y羹kledim. :)
Cihan
Kullan覺c覺 avatar覺
mcd

Ya: 43
Kay覺t: 21 Au 2012, 02:01

Mesaj fbolukbas » 11 Ara 2012, 23:30

Bir devir deiiyor.. win98,xp,7 den mant覺k olarak biraz farkl覺. Daha dorusu ge癟i ad覺mlar覺.
ok az inceleyebildim. Tablet ve bulut tabanl覺 windows 3.1 gibi :)
metro bilmem ne dedii kutulardan oluan bir homepage var, bu kutular canl覺. Yani win7 deki gadgetlar gibi.. ister hava durumu, ister borsa, haber vb kutucular覺.. Ekran覺n d繹rt k繹esinde de pulldown 癟覺kan fonksiyonlar var, start butonu yok. Ama biyerlerden bildiimiz desktop da 癟覺k覺yor. (ge癟i aamas覺 ya).. Ger癟i hala windows alt覺nda DOS da var. Ben 1985 da kullan覺yordum :)
Yani touchscreen olmayan bir ekran i癟in pek bi manas覺z. Ama M$ heryerde olay覺m dedii i癟in, tabletin, pc, telefonun win8 olacak, bulut hikayesiyle de t羹m cihazlar senkron olacak. Fikir olarak k繹t羹 de deil be :)
Yanl覺z MS winxp de yapt覺覺 hatay覺 yapm覺yor. Yani win7 nin uzatmalar覺 oynamas覺n覺 istemiyor. Radikal bir ge癟i d羹羹n羹yor san覺r覺m.
B繹yle d羹羹nmeme sebep, start butonunun se癟meli bile olmamas覺 gibi win7 modunda 癟al覺 opsiyonu da yok.Ayr覺ca ald覺覺m覺z sony ve asus zen booklar覺n win8 gelmesi ve win7 i癟in ne driver bulunabilmesi ne de Bios tan win7 kurulumuna izin verilmemesi (Bu k覺s覺m覺 kurmaya 癟al覺s覺p k羹f羹r eden ekip arkadalar覺m s繹yledi, onlar覺n yalanc覺s覺y覺m). Bu arada asus zen ultrabook lar baar覺l覺 aletlet, incelii,hafiflii ve h覺z覺.. win8 in boot etmesi ve b羹t羹n servislerin 癟al覺覺p haz覺r hale gelmesi 15 saniye falan s羹r羹yor. Buna bios da dahil yani makine tam kapal覺 durumdan tam olarak a癟覺lmas覺ndan bahsediyorum. Hybernate falan deil. SSD diskler var. Win8 i癟in dokunmatik ekranlar覺 da 癟覺km覺 bu arada.
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Sonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners