TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatine Özen Gösterenlere ve Saat Dostlarına Merhaba

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Saatine Özen Gösterenlere ve Saat Dostlarına Merhaba

Mesaj bengisaat » 30 Eki 2010, 20:46

Sitenizi dün gördüm,12 yıl önce niyetlendiğim ve domainini aldığım ancak bir kaç kere yapsamda tam olarak ilgilenemediğim için bir türlü yürütemediğim fikrin tam olarak oturmuş bir örneğini görünce imrendim ve mutlu oldum.

Nedense bizim saatçiler internet ortamına yabancı kaldılar ve bu tür girişimler başarısız oldu.

Ancak bu şekilde daha magazinsel ve saatçi ile bilinçli kullanıcıyı bir araya getirme fikri hem çok akıllıca hemde faydalı olacaktır.

Hayırlı olsun herkese.

Bana gelince aslen Balıkesir'liyim
Saatçilik baba mesleği olup doğduğum günden beri saatçiyim desem yalan olmaz, Balıkesirde 30 yılı profesyonel olmak üzere toplam 40 yıla yakın bir süre bu mesleği severek ve gururla icra ettim,13 yıl saatçilerin başkanı ve lideri olarak sektöre epey katkılarda bulundum.
Ayrıca Yine balıkesirde ilk casio shopu ( Sadece casio satılan yetkili bayi ve yetkili servis ) 12 yıl önce üstelik istanbul dışında olmama rağmen ben açtım .

Babamdan devraldığım meslek erbablığını oğullarımdan birine devrederek dededen toruna saatçilik kavramını da gerçekleştirmiş olduk.
Şu anda babam ve oğlumla birlikte dede oğul ve torun birbirimizi tamamlayan birbirimizden öğrenen bir yaklaşımla mesleki çalışmalarımız hızla devam ediyor.

6 yıl önce çocuklarımın bilgisayar programcılığı hedefleri ve Balıkesir'de bu imkanın sınırlı olması nedeni ile İstanbul'a taşındım

İlk önceleri okulları bitene kadar niyetiyle geldiğimiz İstanbul'da , çocukların okul bittikten sonra çok iyi imkanlarla iş hayatına atılmaları nedeniylede buraya kalıcı olarak yerleştik.

İlk başlarda telefon tamiri konusundaki ustalığım ve sektör olarak daha kazançlı olduğundan telefon teknik servis işi yaptık.
Ancak saatçilikten kopamadığım için Türkiye'de sarraf ve internet ortamlarında Ülkenin en çok satan markalarından birinin teknik servisler genel sorumlusu teklifini geri çevirmedim ve 5 yıldır kapalıçarşıda şirketin merkez servis binasında bu görevi yürüttüm.

Şimdilerde optik ,saat üzerine Yine en büyüklerden biri olan bir firma ile görüşme halindeyim,anlaşırsak oraya transfer olacağım.

Saat tamiri konusundaki tecrübeme gelirsek , .digital,mekanik,analog,chrono ve otomatik dahil tüm modellerinin tamiri ile ilgileniyorum.
Ayrıca eski antika saatler,cep,kol masa, hatta kule saatleri dahil tüm eski saatleride tamir ediyorum.

Prensibim sıfır hata ve kullanıcı ile sevgili saatinin uzun yıllar sürecek beraberliğinin sorunsuz ve eziyetsiz geçmesini sağlamaktır.

Sloganım "Tamir edilemeyecek saat yoktur" üzerine kuruludur.

Saatlerin çöpe atılmasını önlemek adına üzerime düşen her göreve hazırım

Forumdaki tüm meslekdaşlarıma ve sevgili saat dostlarına merhaba...
En son bengisaat tarafından 31 Eki 2010, 03:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Re: Saatine özen gösterenlere,saat dostlarına merhaba

Mesaj mlm » 30 Eki 2010, 20:55

Aramıza tekrar hoşgeldiniz Bengisaat, paylaşımlarınız ufkumuzu genişletecektir diye umuyorum. Görüşmek üzere..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj razz » 30 Eki 2010, 21:00

Foruma hoş geldiniz.. Aramızda değerli ustalar görmek son derece memnuniyet verici..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj nickynick » 30 Eki 2010, 21:05

TSF'ye hoşgeldiniz, keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sizin gibi bir ustayı aramızda görmek memnuniyet verici.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Saatine Özen Gösterenlere ve Saat Dostlarına Merhaba

Mesaj Wwtr » 30 Eki 2010, 21:27

Hoşgeldiniz,saatleri ile sorunu olan arkadaşlara şimdiden yardımcı olmaya başlamışsınız.Katkılarınız ve katacaklarınız için şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj bengisaat » 30 Eki 2010, 22:02

Teşekkür ederim.
Cepforumda yıllardır admin olarak görev yapıyorum buradada elimden geldiğince sorunlarınıza yardımcı olacağım.

Site yönetimine isterse telefon numaralarımı bırakacağım ,Acil durumlarda telefon ile yardım isteyebilirsiniz gece geç vakitlerde de uyanık olurum.

Herkese hayırlı olmasını dilerim.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj safir » 30 Eki 2010, 22:38

hoşgeldiniz,böyle değerli ustaları aramızda görmek bizi çok mutlu ediyor
Kullanıcı avatarı
safir

Mesaj Frax » 31 Eki 2010, 00:35

Güzel iletiniz için teşekkürler hoşgeldiniz foruma.
Kullanıcı avatarı
Frax

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners