Sitenizi dün gördüm,12 yıl önce niyetlendiğim ve domainini aldığım ancak bir kaç kere yapsamda tam olarak ilgilenemediğim için bir türlü yürütemediğim fikrin tam olarak oturmuş bir örneğini görünce imrendim ve mutlu oldum.
Nedense bizim saatçiler internet ortamına yabancı kaldılar ve bu tür girişimler başarısız oldu.
Ancak bu şekilde daha magazinsel ve saatçi ile bilinçli kullanıcıyı bir araya getirme fikri hem çok akıllıca hemde faydalı olacaktır.
Hayırlı olsun herkese.
Bana gelince aslen Balıkesir'liyim
Saatçilik baba mesleği olup doğduğum günden beri saatçiyim desem yalan olmaz, Balıkesirde 30 yılı profesyonel olmak üzere toplam 40 yıla yakın bir süre bu mesleği severek ve gururla icra ettim,13 yıl saatçilerin başkanı ve lideri olarak sektöre epey katkılarda bulundum.
Ayrıca Yine balıkesirde ilk casio shopu ( Sadece casio satılan yetkili bayi ve yetkili servis ) 12 yıl önce üstelik istanbul dışında olmama rağmen ben açtım .
Babamdan devraldığım meslek erbablığını oğullarımdan birine devrederek dededen toruna saatçilik kavramını da gerçekleştirmiş olduk.
Şu anda babam ve oğlumla birlikte dede oğul ve torun birbirimizi tamamlayan birbirimizden öğrenen bir yaklaşımla mesleki çalışmalarımız hızla devam ediyor.
6 yıl önce çocuklarımın bilgisayar programcılığı hedefleri ve Balıkesir'de bu imkanın sınırlı olması nedeni ile İstanbul'a taşındım
İlk önceleri okulları bitene kadar niyetiyle geldiğimiz İstanbul'da , çocukların okul bittikten sonra çok iyi imkanlarla iş hayatına atılmaları nedeniylede buraya kalıcı olarak yerleştik.
İlk başlarda telefon tamiri konusundaki ustalığım ve sektör olarak daha kazançlı olduğundan telefon teknik servis işi yaptık.
Ancak saatçilikten kopamadığım için Türkiye'de sarraf ve internet ortamlarında Ülkenin en çok satan markalarından birinin teknik servisler genel sorumlusu teklifini geri çevirmedim ve 5 yıldır kapalıçarşıda şirketin merkez servis binasında bu görevi yürüttüm.
Şimdilerde optik ,saat üzerine Yine en büyüklerden biri olan bir firma ile görüşme halindeyim,anlaşırsak oraya transfer olacağım.
Saat tamiri konusundaki tecrübeme gelirsek , .digital,mekanik,analog,chrono ve otomatik dahil tüm modellerinin tamiri ile ilgileniyorum.
Ayrıca eski antika saatler,cep,kol masa, hatta kule saatleri dahil tüm eski saatleride tamir ediyorum.
Prensibim sıfır hata ve kullanıcı ile sevgili saatinin uzun yıllar sürecek beraberliğinin sorunsuz ve eziyetsiz geçmesini sağlamaktır.
Sloganım "Tamir edilemeyecek saat yoktur" üzerine kuruludur.
Saatlerin çöpe atılmasını önlemek adına üzerime düşen her göreve hazırım
Forumdaki tüm meslekdaşlarıma ve sevgili saat dostlarına merhaba...