manil yazdı:Merhaba, polemiğe girmek istemiyorum ama bu tarz şeylerde görüş beyan etmek için illaki bu saatleri satın almak gerekmiyor. İnternet ortamında yabancı dilde bir çok konu var ve bunlara biraz zaman ayıran herkes külliyatlı miktarda bilgi edinebilir.
Yargılamak istemiyorum ama foruma 3 gün önce üye olup, ilk mesajda hafif dozda da olsa eleştiri getirip sonrasında da hazır bilgiye adeta konmak ister gibi bilgi talebinde bulunmak bana çok doğru gelmedi. Bu sebeple, bu görüşümü haksız çıkartıp beni utandırmanız için bu konuda hazırlayacağınız güzel mesajlarınızı beklediğimi ifade etmek isterim.
Merhaba, bazı noktalara katılmakla beraber bazı noktalara katılmıyorum. Polemik yaratmanın kimseye faydası olmaz, bu konuda katılıyorum, eleştiri getirmek için üyelik süresine bakmaya ise katılmıyorum. Bence eleştirinin içeriğine bakmak lazım.
Tekrar edeyim, burada bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmuş herkese teşekkür ederim. Benim gözlemimin sadece bana has olmadığını düşünüyorum. Sayfalarda gerçekten çok güzel bilgiler mevcut ancak bir çoğu faydalı bilgi içermeyen yazılar arasında kayboluyor. Doğru bilgi kadar ona ulaşabilmek de çok önemli kanımca.
OnatOzer yazdı:Hoşgeldiniz, forum içerisinde çeşitli fiyat aralıklarında hemen hemen her marka saat için kullanıcıları görüşleri ve deneyimleri mevcut. Ancak elbette saat dunyası dipsiz bir kuyu oldugu için yorum yapılmamış ve hakkında deneyim olmayan modeller de olacaktir. Umarım forumda bulunmayan bir modelin detaylı incelemesi ile tüm saatseverler için bilgi ışığı olursunuz.

keyifli forumlar dilerim

Hoşbulduk, gerçekten çok değerli paylaşımlar olduğunu söyleyebilirim. Dediğiniz gibi saatler marka ve model bazında çok farklı özellikler içeriyor. Bunları bir tüketici olarak takip etmesi hak verirsiniz ki çok kolay değil. Sizlerin sayesinde bu takip nispeten kolaylaşıyor.
Tabi ki de bilgi ve imkanlarım ölçüsünde ben de yardımcı olmaya çalışırım.
Benim genel olarak bir önerim oldu sadece, bu uygulanır ya da uygulanmaz tabi ki de buradaki yönetici ve söz sahibi kişilerin insiyatifinde. Özellikle bilgi içeren paylaşımların katagorize edilmesi(marka, model bazında) ve benzer teknolojilerinin karşılaştırılması(tecrübe ve bilgili paylaşımcılarca) ve bu tarz teknik konularda mümkün olduğunca konu dışı paylaşımların temizlenmesinin daha faydalı olabileceğini tahmin ediyorum. Yani teknik bir ansiklopedi kıvamında bölümler oluşturulabilir bu iş çok kolay olmasada.
Saygılarımla...