TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Citizen Bullhead Tamiri Bilgi

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Citizen Bullhead Tamiri Bilgi

Mesaj razz » 27 May 2014, 21:52

Ellerine saglik Cengiz Ustam :thumbup: Iyi gunlerde funkypunky :champ:

PS: Bu Bull Head'i gorunce genclik heveslerim geldi aklima ;) , bu gazla satilik Bull Head arar halde bulursam
kendimi hic sasirmam :)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj funkypunky » 27 May 2014, 23:11

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Cengiz Bey'e de bir defa daha teşekkür ediyorum.

Dede yadigarı, baba yadigari saatleri forumda görünce insan bir garip hissediyor. Benim saatte baba yadigarı olduğu için sizle de bu saatin neden önemli olduğunu paylaşmak isterim. Cengiz Bey biliyor :)

Babam, ben ve agaybeyime, ben bir yaşındayken ağabeyimde iki yaşındayken düğünlerinde takarım diye iki tane saat alıyor, kuveytten kaçak gelen. Nereden aklına geldiyse:) O yüzden arapca gün yazısı da var. Bir tanesi Citizen Bullhead,diğeri de Seiko Beş, taşlı bir modeli. Benim payıma da bu düştü. Biraz büyüyünce takribi 10 11 yaşında ben saat isteyince ve bu saatinde olduğunu bildiğimden bu saati ağlayarak zırlayarak kullanmaya başladım. Babam da sağolsun takmama izin verdi. Bir iki sene taktım. Bir gün saatin kurması bitince sallarken elimden kaydı, sandığa çarptı. (kurmayı da bilmiyorum, hoş bu yeni öğrendim) Kronometre düğmesinde ve göstergesinde sıkıntı çıktı, ilk resimlerde görüleceği üzere. O gün tabiki yaptıramadık, yaptıracak usta da bulamadık. Taşra da olduğumuz için imkan da yoktu. Sonra bu saat kaldırıldı ve yıllar geçti. Babam da rahmetli oldu, ne düğünüme gelebildi ne torununu görebildi. Bir gün annem geldi, ben bu saati unutmuştum, çoktan. Baba evinden saati getirmiş, oğlum rahmetli babanın sana hatırası saat deyip yıllardır görmediğim bullheadi bana verince çok duygulandım. Hatta o gece rahmetli babamı rüyamda gördüm. İşte bu saatin hikayesi de bu. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, eğer ayırdıysa da onların hatıralarına sahip çıkmayı nasip etsin.

Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Kullanıcı avatarı
funkypunky

Mesaj Modern60 » 28 May 2014, 23:46

Ellerine sağlık ustam...ama saatin de senin gibi ciddi bir elden geçirene ihtiyacı vardı. :thumbup: :thumbup: :champ:
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj bengisaat » 28 May 2014, 23:49

Teşekkür ederim üstad,
Geçen hafta Murat Beg geldi sizi sordum ,geldiğinizde bana telefon edecek bir çay içip sohbet edelim :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj creeindian » 29 May 2014, 00:14

Saat güzel,çalışma güzel, hikaye güzel. Tekrar güzel günlerde kullanın. Cengiz Bey sizin de elinize sağlık, değer verdiğimiz saatleri kime emanet edeceğimizi biliyoruz artık.
Kullanıcı avatarı
creeindian

Mesaj Tolgi06 » 29 May 2014, 01:34

Ellerine sağlık Cengiz Usta :champ:

Sanrıım saatimi tereddütsüz emanet edeceğim 1-2 ustadan birisin :champ:
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj bengisaat » 29 May 2014, 01:56

Teşekkür ederim dostlarım :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj Modern60 » 29 May 2014, 22:41

İnşallah, ben de çok isterim...Kendinize iyi bakın...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners