Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Cengiz Bey'e de bir defa daha teşekkür ediyorum.
Dede yadigarı, baba yadigari saatleri forumda görünce insan bir garip hissediyor. Benim saatte baba yadigarı olduğu için sizle de bu saatin neden önemli olduğunu paylaşmak isterim. Cengiz Bey biliyor

Babam, ben ve agaybeyime, ben bir yaşındayken ağabeyimde iki yaşındayken düğünlerinde takarım diye iki tane saat alıyor, kuveytten kaçak gelen. Nereden aklına geldiyse:) O yüzden arapca gün yazısı da var. Bir tanesi Citizen Bullhead,diğeri de Seiko Beş, taşlı bir modeli. Benim payıma da bu düştü. Biraz büyüyünce takribi 10 11 yaşında ben saat isteyince ve bu saatinde olduğunu bildiğimden bu saati ağlayarak zırlayarak kullanmaya başladım. Babam da sağolsun takmama izin verdi. Bir iki sene taktım. Bir gün saatin kurması bitince sallarken elimden kaydı, sandığa çarptı. (kurmayı da bilmiyorum, hoş bu yeni öğrendim) Kronometre düğmesinde ve göstergesinde sıkıntı çıktı, ilk resimlerde görüleceği üzere. O gün tabiki yaptıramadık, yaptıracak usta da bulamadık. Taşra da olduğumuz için imkan da yoktu. Sonra bu saat kaldırıldı ve yıllar geçti. Babam da rahmetli oldu, ne düğünüme gelebildi ne torununu görebildi. Bir gün annem geldi, ben bu saati unutmuştum, çoktan. Baba evinden saati getirmiş, oğlum rahmetli babanın sana hatırası saat deyip yıllardır görmediğim bullheadi bana verince çok duygulandım. Hatta o gece rahmetli babamı rüyamda gördüm. İşte bu saatin hikayesi de bu. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, eğer ayırdıysa da onların hatıralarına sahip çıkmayı nasip etsin.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.