aptal kelimesini küçültme veya kişisel hakaret anlamında kullanmadım, yanlış anlaşılma veya alınganlık olduysa kusuruma bakmayın arkadaşlar bu birincisi..
antalya bölgesinden foruma katılan başka saatçi arkadaşlar varmı bilmiyorum varsa söylesinler lütfen, özellikle yaz aylarında elimize gelen saatlerin %90'ı deniz suyu ile geliyor, müşteriye saat su almaz dendiğinde denize, banyoya bulaşık suyuna aklınıza ne gelirse giriyor, elimde çok sayıda dalgıç saati hurdası var, tuzdan, deterjandan vb den dolayı (hatta bazen kalıntıyı çıkartmak için sıkılan vd40 tan ve sokulan toplu iğnelerden dolayı) sensörleri bozulmuş saatler.
herkesin kendi kişisel görüşürdür tabikide benimkide amacı dışında üretilmiş bi saatin sırf üzerinde 100m özelliği var diye oltanın ucuna takılıp denize sallanmasından yana değil, verdiği paraya acımayan arkadaşlara tabikide tavsiye ediyorum çünki onların sayesinde ekmek yiyoruz o ayrı bi mevzu. ama üstüne basa basa söylüyorum üzerinde 1000m dahi yazsa helium valvede olsa (ki essence yeni bir model çıkarttı siparişini verdim burdada paylaşırım 280$ etiketle 1000m özellikli helium valveli) su geçirmezliği sağlıyan contaların bi ömrü var ki kullanıma göre değişir bu süre, ben şahsen saati su almadan önce contaları yenile diye saatini düzenli bi şekilde bakıma getiren bilinçli kulanıcılarla pek karşılaşmıyorum, milyonda 1 belki.. üsluptan rahatsız olanlar olduysa kusuruma bakmayın tekrar herkes aynı karakterde değil maalesef.
forumu fazla kurcalamadım burda vardır mutlaka ama yinede ben haddim olmayarak hatırlatim çoğu insan yanlış biliyor saatin üzerinde 100m ibaresi var diye saati oltaya takıp sallayanlar var benim olduğum yerde.
100 m özelliği siz 100 metreye dalabilirsiniz demek değildir.

tabi yinede herkesin tercihidir saygı duyarım.