TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Vintage Tissot Bakım ve Revizyon Bilgisi

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Vintage Tissot Bakım ve Revizyon Bilgisi

Mesaj kahyayahya » 16 Şub 2012, 02:53

herkese iyi akşamlar dilerim gayri ihtiyari bir sorum olacak alakasız bir konu olduğundan öturu bağışlayın tissot vintage 1940 saat aldım acak komple bakım revizyon yaptıracağım fiyat olarak 60 tl konuştuk değermi değmezmi diye sizlere sormayı uygun gördum.
Kullanıcı avatarı
kahyayahya

Re: Vintage Tissot Bakım ve Revizyon Bilgisi

Mesaj mucadeleci » 16 Şub 2012, 04:21

*bengisaat isimli üyemiz ile irtibata geçerseniz detaylı bilgi verecektir.

Bu arada foruma hoş geldiniz *kahyayahya :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj kahyayahya » 16 Şub 2012, 20:13

teşekkur ederim sn mucadeleci :)
Kullanıcı avatarı
kahyayahya

Mesaj Triton » 15 Oca 2014, 13:21

kahyayahya yazdı:herkese iyi akşamlar dilerim gayri ihtiyari bir sorum olacak alakasız bir konu olduğundan öturu bağışlayın tissot vintage 1940 saat aldım acak komple bakım revizyon yaptıracağım fiyat olarak 60 tl konuştuk değermi değmezmi diye sizlere sormayı uygun gördum.

Eski bir konu ama hala güncel yanı var. 60 Tl gibi ücretler uygun fiyat olarak görülmekle birlikte, özellikle kaliteli markalarda yedek parça gerekmesi halinde bu fiyat geçerliliğini yitiriyor. Ayrıca başıma geldiği için biliyorum, maalesef bakım diye hiçbir şey yapmayan ya da saati bir şekilde çalışır hale getiren ama rezerv, hassas zaman tutma gibi gerekliliklere hiç bakmayanlar var.

Çalışır hale getirdik bu kadar olur diyorlar. Şikayet edeceğiniz yer yok. Etseniz de sonucu yok.

Bu nedenle, hele anlamıyorsanız, eski saat alırken bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim...
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners