retrograde yazdı:Fotoğraf çekme konusunda yetersiz olsamda bende varım diyor saygılarımı sunuyorum tüm arkadaşlara
Özgün, tebrikler:)
retrograde yazdı:Fotoğraf çekme konusunda yetersiz olsamda bende varım diyor saygılarımı sunuyorum tüm arkadaşlara
conbay yazdı:Kartpostal gibi olmuş, bu gerçekten çok iyi tebrikler Mucadeleci
Archezia yazdı:Beni de korkuttunuz şimdi yaa son gece falan diye. Ne güzel hazır çekilmişlerden koymuştum.
Ben de Ankara'ya kar yağmasının şerefine ayağımın karıyla çektim bir fotoğraf. Artık bununla yarışıyorum
asymptote yazdı:evidence yazdı:
evidence ne kadar güzel bir çiçek bumenekşe midir nidir?
evidence yazdı:asymptote yazdı:evidence yazdı:
evidence ne kadar güzel bir çiçek bumenekşe midir nidir?
Asymmtote hakkaten ne olduğunu bilmiyorum.Üstelik yapma çiçek
Umarım oylamada bu yüzden eksi puan almam.
conbay yazdı:retrograde yazdı:Turkmen
Örneğin Çarlık Rusyası Rublelerinin üzerinde Gamalı Haç vardır.
Hitler'in Gamalı Haçı Bu paralardan esinlendiğini (daha doğrusu direk aldığını) duymuştum yanlışsam düzeltin lütfen.
Tarihin birçok döneminde Gamalı Haç'a benzer semboller çeşitli medeniyet ve devletler tarafından kullanılmıştır aslında. Hitler Almanyası'nda ise önce Nazilerin sembolü ardından ulusal sembol haline getirilmiştir. Amerika'nın Normandiya çıkarmasıyla birlikte dağılma sürecine giren Naziler ve ardından iktidarın kaybedilmesi, Nazi Almanyası'na ilişkin tüm sembol ve propaganda malzemelerinin ortadan kaldırılmasına, yasaklanmasına zemin hazırlamıştır.
Svastika sembolün asıl ismidir. Nazi Almanyası'nda biraz daha farklılaştırılarak kullanılmış ve II. Dünya Savaşı'nın yoğun propaganda ortamında Almanlarla özdeşleşmiş ve hafızalara kazınmıştır. Svastika sembolünün ortaya çıkışı M.Ö. yıllara dayanmaktadır...
Saygılarımla....
Dön TSF Club Özel Etkinlikler - Special Events
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir
|