TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mondaine Evo Ladies Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Mondaine Evo Ladies Yorum ve Tavsiye

Mesaj std » 01 Mar 2012, 07:09

Merhaba, diyeceksiniz ki bu kadar da olmaz ama Evo ve simply elegant arasinda kararsiz kalmis durumdayim hala. 4 saati ayni anda deneyemedim, ha bir de kirmizi deri modellere daha cok agirlik veriyorum, cunku bracelet model saatler cok yaygin (mainstream-?) ve kirmizi saati daha cok tamamliyor gibi geldi bana.

Ama bu hafta sonu Tag Heuer Carrera modellerini denedim. (modelin tam adini bilmiyorum) ama 27mm, siyah kadran, diamondsiz olani begendim. normalde acik renk kadran severim ve tercih ederim ama sasirtici sekilde bu saatte siyah kadran cok guzel durdu, o yuzden de ikileme dustum acaba Mondaine ve belki Tissot'un klasik bir saatini mi alsam yoksa tek saat diyip, butceyi zorlayip Tag Heuer mi baksam :(

ResimResim
Kullanıcı avatarı
std

Mesaj Thevenin » 01 Mar 2012, 07:59

Beyaz dusununce hos gelse de siyah kadran bence de daha guzel, sasirmadim :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj std » 01 Mar 2012, 08:52

Evet, inanilmaz, ikisi bilekte o kadar farkli durdu ki!

Ama bir de quartz saate o kadar para vermek var, o iste cok dusunduruyor :)

neyse, benim iyice kafam karisti, biraz dusunmem lazim sanirim
Kullanıcı avatarı
std

Mesaj vincefb » 01 Mar 2012, 12:29

Bu tag'ların fiyatları nelerdir Std?

Geçtiğimiz günlerde Eşime Pırlant'tan Oris Diver kadran pırlantalı bir model aldık ürün özel indirimdeydi eger çap büyüklüğü rahatsız etmezse düşünebilirsin... ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj herofb » 01 Mar 2012, 12:44

vincefb yazdı:Bu tag'ların fiyatları nelerdir Std?

Geçtiğimiz günlerde Eşime Pırlant'tan Oris Diver kadran pırlantalı bir model aldık ürün özel indirimdeydi eger çap büyüklüğü rahatsız etmezse düşünebilirsin... ;)

aman abi neredeyse 2 katı o saat (44mm) bu arada benim eşimde günlük olarak özellikle yazın çok severek kullanıyor yani olmaz değil ama tercih meselesi
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj vincefb » 01 Mar 2012, 12:51

HeroFB zaten çap büyüklüğü rahatsız etmezse dedim :D

Bugüne kadar eşime aldığımız saatlerin hepsi 26-27 mm arası küçük saatlerdi ama Oristen sonra diğerlerini kullanmaz oldu ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj herofb » 01 Mar 2012, 13:21

bizde de aynı durum var , çok şık duran bir saat ve severek kullanıyor (gerçi son aldığım bvlgari'ye de el koydu ama ne yapalım)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj std » 01 Mar 2012, 19:02

vincefb yazdı:Bu tag'ların fiyatları nelerdir Std?

normal fiyati $2000+ vergi- biraz pazarlik ettik, vergiyi satici karsilayacak, $2000'e geliyor.
daha once dedigim gibi normalde buyuk saat kullaniyorum (su anki saatim 40mm) ama dress watch bir saatte kucuk kadranla yasayabilirim bir de ben pirlantali/tasli bir model almak istemiyorum dress watch icin de olsa, oneriniz icin tesekkur ederim yine de
Kullanıcı avatarı
std

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: bengalli, Majestic-12 [Bot] ve 178 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners