TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fotoğraftaki Bayan Saatini Yaptırmak İçin Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj aeden » 02 Mar 2012, 00:45

Resim

Uploaded with ImageShack.us

yukarıdakı saatı yaptırmak ıstıyorum nereye yaptırabılırım yardımcı olursanız sevınırım...
Kullanıcı avatarı
aeden

Re: Saat yaptırmak ıstıyorum..

Mesaj nickynick » 02 Mar 2012, 00:49

Tahtakale'de bulabileceğinizi düşünüyorum buna benzer modelleri. Yani yaptırmanıza gerek yok.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Fotoğraftaki Bayan Saatini Yaptırmak İçin Bilgi

Mesaj aeden » 02 Mar 2012, 00:51

benzerı degıl de ben aynısını yaptırmak ıstıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevınırım...bı arkadas chopard marka saatlerde benzer tasarımlar var demıstı orda da bulamadım ve fıyatları da bı haylı yuksek...
En son aeden tarafından 02 Mar 2012, 01:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
aeden

Mesaj herofb » 02 Mar 2012, 01:03

Chopard'taki benzerini alabiliyorsanız emin olun bunun birebirinden cok daha makbule geçeceğini düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj aeden » 02 Mar 2012, 01:09

tesekkur ederım tavsıyenız ıcın ama chopard da fıyatlar bayagı bı yuksek kı gozden cıkarsam bıle o meblag ı aynısı yok ben aynısını yaptırmak ıstıyorm saatlerle de daha once ılgılenmedıgım ıcn nası olur nerde yaptırılır bı bılgım yok ne yazık kı..
Kullanıcı avatarı
aeden

Mesaj Hsnmrycl » 02 Mar 2012, 01:33

nerede yaptırırsınız bilemiyorum ama ebay'de bir kaç saat araştırsanız eminim ki çok yakın bir model, belki de aynısını bulursunuz.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj Bond » 02 Mar 2012, 05:38

Böyle saat yaptırmakla uğraşılmaz ama madem senin için bu kadar önemli, sana saatin satıldığı yerin adresini vereyim oradan siparişini ver en kolayı ;) 75 USD fiyatı. Sepete ekle sonra ürün çıkıyor, işlemleri Google translate ile çeviri yaptırarak halledebilirsin. Yapamaz isen firmaya o ürün için istekte bulun diye buton var, oradan İngilizce cevap verirler alım için manuel halledersin. Hediye olarak yaptıracaksın sanırım ama bu ürün yerine normal şık bir kadın saati almanı tavsiye ederim. İşin aslı ürünün saat olarak bir özelliği ve kalitesi yok, basit bir pilli fason saat modeli sadece. Sanırım beğeni diğer kısımları için geçerli zaten. Ürün linki altta.

Biraz eğlence olsun, açıklamaları yazalım. ;) Firma prenses çılgınlığına sahip Japon kız çocukları, genç kızları ve kadınlar için prenses temalı oyuncak, aksesuar, giyim ve takı vb satan hime styler firması. Sorduğun saat modeli de o stil için hazırlanmış bir ürün. Siteye bakarsan ürünlerin genelinin bize çok acayip geldiğini göreceksin ama çok farklı bir kültür, orada bu tarz bir çılgınlık var. :lol: Tokyo ve Osaka caddelerinde bu tarz ürün ve aksesuarlarla gezen Japon kızlarını rahatça görebilirsin :D Aramızda Tokyo'ya gidenler varsa görmemiş olmaları imkansız. Japanese hime gyaru style denilir, hime Japoncada prenses anlamına gelir. Son resimdeki hime gyaru benzer bir saati takıyor sanırım. Çılgınca ama gerçek :lol:

İyi alışverişler ve forumlar. :champ:

Japanese Rose Garden Princess Shop :arrow: http://rose-garden-shop.com/SHOP/rcitb00082.html

Resim

ResimResim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj retrograde » 02 Mar 2012, 08:54

Bond :super:

Fotolardaki japonlara birşey demiyorum :D

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners