Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İnsan sıkıldığında ve bunaldığında kaçacak şeyler arar, bu forum, katılımcıları ve içeriği ile insana bir kaçış, bir rahatlama fırsatı sunuyor...Şahsen ne zaman daral gelse kendimi burada birşeyler okurken ve rahatlamış buluyorum.
Öyle aklıma geldi, hepinize teşekkür etmek istedim. İyi ki varsınız.
üye olduğumdan bu yana foruma yurtiçi , yurtdışı , mobil neresi olursa olsun hergün girdim , bazı günler yoğunluktan yazmadım ama hergün mutlaka baktım , toplamda şu ana kadar 1-2 gün forum server problemi kapalı kaldı ve o günlerin ne kadar sıkıcı ve boş geldiğini anlatamam
en başta Bond ve yöneticiler olmak ile beraber bu ortamı sağlayan herkese bende teşekkür ederim
Bende her gün girmekle beraber(bazı tatiller hariç),klasik öğrenci bunalımlarına girdiğimde(gelecek endişeleri,sınavlar vs ...) kendimi direk olarak buraya atıyorum.Öğrenmek ve eğlenmenin bir arda olduğu bu forumu kuranlara benden sonsuz saygılar...
Bu başlık iyi oldu fsinan. Düşünenlere, gerçekleştirenlere, devam ettirenlere, kısaca emek harcayan herkese kuru bir teşekkür de olsa esirgememek gerekli. Ben de ortamdan çok memnunum. Birbirine benzemez bu kadar insan, ancak bu kadar uyumla sohbet edebilir. Hepiniz sağolun, varolun.