TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bireysel Spor veya Takım Sporu Yapanlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Bireysel Spor veya Takım Sporu Yapanlar

Mesaj retrograde » 29 Şub 2012, 15:48

Bireysel değil ama seneden seneye kitlesel spor yapıyorum. Avrasya maratonu çerçevesinde gerçekleştirilen halk koşusuna katılıyorum :D değişik senelere ait madalyalarım bulunuyor :lol:

Şaka bir yana bu genç yaşımda göbeğimle uğraşıyorum sanırsam mahallenin spor salonuna yazılacağım fırsat bulduğumda. Herkese bol sporlu sağlıklı günler. :champ:

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj Turkmen » 29 Şub 2012, 18:02

mucadeleci yazdı:Ortaokul dönemimden lise sona kadar sıkı kaykay kullandım, Lise de Güreş, hentbol ve Yüzme ile ilgilendim ilk senenin sonunda seçim yapmak zorunda kalınca Yüzme ağır bastı Lise sona kadar "Göztepe"nin antremanlarına katıldım (yüzme antremanlarına 15 yaşından sonra başlamış biri olarak takımda değildim haliyle) ve hafta sonları uzun saatler basket oynadım o dönemde. Lise bittikten sonra aralıklarla havuza devam ettim sürekli şehir değiştirdiğim için 3 senedir havuza gitmiyorum hatta hiçbir spor yapmıyorum ama düzenimi oturtmak üzereyim ve evde ağırlık çalışma konusunda ciddi planlarım var, basit bir bench press aleti ve dambıl takımı alıp evde ağırlık çalışıp dışarıda koşu veya yine yüzme ile de kardiyovasküler egzersiz olarak desteklemeyi planlıyorum. Tavsiyelerinize açığım...

Güreş benimde sevdiğim bir spor ama nedense greokoromene ısınamıyorum. Sanırım dedemden kaynaklanıyor. Ne zamandır bölge spora gidip sorasım var, grekoromen tarzı dışında güreş çalışıldığı oluyormuymuş diye. Tavsiyem sizin içinde geçerli, mücadele sporları bambaşkadır ne de olsa. ;)
Kullanıcı avatarı
Turkmen

Mesaj Archimed » 29 Şub 2012, 20:06

Ben de sabahları düzenli olarak şınav ve mekik yapıyorum. Düzensiz olarak da dumble ile ağırlık çalışıyorum. Bahar ve yaz aylarında da sahilde yürüyüş yapıyorum. Fenerbahçe-Bostancı sahili yürüyüş için iyi bir parkur. Düzenli olarak kullanmadığım bir dağ bisikletim var, geçen yıl hiç kullanmadım. Bir de yaz aylarında yüzüyorum, ancak yüzmeyi spordan ziyade serinlemek amacıyla yapıyorum. Sporcu kimliğim pek yok, sadece yediğime ve içtiğime dikkat ederek, bir de basit hareketlerle yaşam kalitemi yükseltmeye çalışıyorum. Günlük iş yoğunluğum ve aile yaşantım göz önüne alındığında, düzenli olarak salon sporu yapma imkanım yok. Bu açıdan baktığımızda aktif sportmenliğim 10 puan üzerinden 5-6 puan alır.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj zfr » 29 Şub 2012, 21:52

10 yıldır dağcılık yapıyorum. Doğa sporlarına her zaman hevesim vardı ve üniversitedeyken dağcılıkla tanışma fırsatı buldum. O günden bu yana devam ediyorum. Tabi o yıllarda daha fazla kaya tırmanışı ve kamp faaliyetleri yapabiliyordum ama şimdi zaman ayırmak biraz daha zorlaştı. Neyseki mesleğim öğretmenlik olduğundan tatil açısından şanslı sayılırım ve her tatili bir tırmanış ya da kamp yapmak için fırsat bilirim. Her fırsatta kendimi doğanın kollarına bırakırım... Bunun yanında ortam buldukça farklı doğa sporlarını da denemekten geri kalmam... :)
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Mesaj SeRxx » 29 Şub 2012, 22:04

Futbol - Masa Tenisi - Bilardo .. Masa tenisi ve Bilardo( 3 bant ) ile ciddi ciddi uğraşırken son zamanlarda sadece Futbol'a devam ediyoruz ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Scubat » 29 Şub 2012, 22:08

Uzun yillar sutopu oynadim, 1.ligde. İş hayati sebebiyle birakmak zorunda kaldiktan sonra uzun sure tatmin oldugum bir spor bulamadim. Sonra thai-box hosuma gitti 2 yil yogun olarak yaptim. Dizde sakatlik oldu onu da biraktim :(
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj Turkmen » 02 Mar 2012, 15:38

Scubat yazdı:Uzun yillar sutopu oynadim, 1.ligde. İş hayati sebebiyle birakmak zorunda kaldiktan sonra uzun sure tatmin oldugum bir spor bulamadim. Sonra thai-box hosuma gitti 2 yil yogun olarak yaptim. Dizde sakatlik oldu onu da biraktim :(

İdman esnasında ya da maçta mı oldu? Benim bir arkadaşımda çilinç yaparken diz kapağını kaydırdı.
Kullanıcı avatarı
Turkmen

Mesaj Scubat » 02 Mar 2012, 17:45

Turkmen yazdı:
Scubat yazdı:Uzun yillar sutopu oynadim, 1.ligde. İş hayati sebebiyle birakmak zorunda kaldiktan sonra uzun sure tatmin oldugum bir spor bulamadim. Sonra thai-box hosuma gitti 2 yil yogun olarak yaptim. Dizde sakatlik oldu onu da biraktim :(

İdman esnasında ya da maçta mı oldu? Benim bir arkadaşımda çilinç yaparken diz kapağını kaydırdı.

Fazla esnek eklem sebebiyle dize yaptigim dönme yuklenmelerinde (tekme atarken uzerinde durdugum dizde) diz kapagimda agri olmaya basladi ve giderek dayanilmaz oldu. Simdi uzun kosunca bile agri basliyor. Bir anlik birsey olmadi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Scubat

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners