Şaka bir yana bu genç yaşımda göbeğimle uğraşıyorum sanırsam mahallenin spor salonuna yazılacağım fırsat bulduğumda. Herkese bol sporlu sağlıklı günler.

mucadeleci yazdı:Ortaokul dönemimden lise sona kadar sıkı kaykay kullandım, Lise de Güreş, hentbol ve Yüzme ile ilgilendim ilk senenin sonunda seçim yapmak zorunda kalınca Yüzme ağır bastı Lise sona kadar "Göztepe"nin antremanlarına katıldım (yüzme antremanlarına 15 yaşından sonra başlamış biri olarak takımda değildim haliyle) ve hafta sonları uzun saatler basket oynadım o dönemde. Lise bittikten sonra aralıklarla havuza devam ettim sürekli şehir değiştirdiğim için 3 senedir havuza gitmiyorum hatta hiçbir spor yapmıyorum ama düzenimi oturtmak üzereyim ve evde ağırlık çalışma konusunda ciddi planlarım var, basit bir bench press aleti ve dambıl takımı alıp evde ağırlık çalışıp dışarıda koşu veya yine yüzme ile de kardiyovasküler egzersiz olarak desteklemeyi planlıyorum. Tavsiyelerinize açığım...
Scubat yazdı:Uzun yillar sutopu oynadim, 1.ligde. İş hayati sebebiyle birakmak zorunda kaldiktan sonra uzun sure tatmin oldugum bir spor bulamadim. Sonra thai-box hosuma gitti 2 yil yogun olarak yaptim. Dizde sakatlik oldu onu da biraktim
Turkmen yazdı:Scubat yazdı:Uzun yillar sutopu oynadim, 1.ligde. İş hayati sebebiyle birakmak zorunda kaldiktan sonra uzun sure tatmin oldugum bir spor bulamadim. Sonra thai-box hosuma gitti 2 yil yogun olarak yaptim. Dizde sakatlik oldu onu da biraktim
İdman esnasında ya da maçta mı oldu? Benim bir arkadaşımda çilinç yaparken diz kapağını kaydırdı.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 61 misafir
|