Scubat,
Muhtemelen tekme çıkarken, taşıyıcı ayağını pence kısmından döndürmemişsindir. Bazı sporcular bu işi tekmeye çıkmadan yapıyorlar fakat bu sefer vuruşun etkisi azalıyor. En doğrusu kalçayla paralel hareket etmesi. Sakatlığından antrenörüne bahsettin mi? Şaşırtıcı gelebilir ama bazı antrenörlerin salık önerileri birebir tutuyor. Kendimden örnek vereyim, pazar müsabakaya katıldım, pazartesi idmana devam ettim fakat yıkanırken şimdi yazamayacağım bir yerimde yumruk büyüklüğünde şişlik gördüm. Ağrı yok, sızı yok sadece inanılmaz bir şişlik var. Salı sabahı doktora gidip, muayne oldum, fıtık teşhisi koydular. Olayın üzüntüsüyle antrönörüme danıştım. Bana dedi ki bir hafta dinlen geçmezse git ameliyat ol. Bir hafta sonra idmana devam ettim

Sonra öğrendim ki bizim doktor bir süre kick boksla ilgilenmiş, ah yolunu şaşırıp bizim salona gelse diye bekliyorum. Esneme sırasında Lif mi yırtıldı, yoksa tekmemi yedim bende anlamadım. (Koruyucu kuki olduğundan tekme tesir etmiyor ama sonradan şişirebiliyormuş)
2fast4u,
Ben 57 kg'yim boyum 1.68. Bahsettiğin ağırlık çalışmalarını bazı antrenörler boksla beraber yaptırıyor. Muay Thai'de başarılar, eşli çalışmalarda dirsek çalıştığınız oluyor mu?