TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gündelik Saat vs Özel Gün Saati Kavramı

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj onuratamer » 05 Mar 2012, 22:44

Genelde satistaki saatlerde kullanilir, "Sadece ozel gunlerde ozenle takilmistir". Forumda yakindan tanidigim bir arkadasimin da keskin ayrimi vardir, gunluk saat, ozel gun saati diye... Benim icin saat bir aksesuardan, veya zaman gosteren bir aletten cok baktikca beni mutlu eden bir yoldas. Bu yuzden en cok para saydigim saatlerimi bile seve seve her zaman, her yerde takarim, su gecermezligini dikkate almak kaydiyla. Normal sartlar altinda, iyi bakilirsa giris seviyesi olarak tabir edilen bir Seiko 5'in bile on yillara meydan okuyacagi asikar. Soz konusu cizik ise, birakin da cizilsin azicik, sahibinin izini tasimis olur :D En kotu polisiyaj diye bir cozum de var... Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz merak ettim, ozellikle de uzun zaman para biriktirip, veya takip edip aldiginiz saatlerinizi ozel gunlere mi saklarsiniz yoksa benim gibi ilk gunden kolunuza takip sikilincaya kadar cikarmaz misiniz?
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Re: Gündelik Saat vs Özel Gün Saati Kavramı

Mesaj Drago » 05 Mar 2012, 22:53

Aslında benim görüşüm insanın bir tek saati olması ve ömür boyu onu kullanması yönündedir...yani bir tür "monogami" :champ:
Kullanıcı avatarı
Drago

Re: Gundelik saat vs ozel gun saati kavrami

Mesaj SeRxx » 05 Mar 2012, 22:56

Satıştaki saatlerin çoğunda öyle yazılmasının sebebi saatin satışını hızlandırmaktır diye düşünüyorum..

Ben kullandığım saatlerden daha iyi bir saat alınca özellikle ilk birkaç hafta onun dışında hiçbir saati takmam, daha sonra diğer saatlerimden daha çok kullanmaya devam ederim yani sırf özel günlerde takarım diye iyi saatin içeride yatmasını vicdanım kabul etmez :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj herofb » 05 Mar 2012, 23:03

Bu kavram sen ben icin geçerli degil bence daha üst gelir sinifinda olur , gunluk submariner kullanıp patek'i ozel gunler icin kasada saklamak gibi ya da gunluk 7.50 kullanıp haftasonu carrera kullanmak gibi
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 05 Mar 2012, 23:05

günlük patek kullanmak yürek ister :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 05 Mar 2012, 23:08

Yürek değil, para ister.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 05 Mar 2012, 23:13

Tamam anlaşalım, hem para hem de yürek ister.. ;) Saat üzerinde, günlük kullanıma bağlı oluşabilecek hasar yada incinmeleri kast etmedim sadece, değerli saatten anlayan kötü niyetli kişilerin saldırısına uğramak da bir risktir, hele yanınızda koruma ile dolaşmıyorsanız.. :?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mlm » 05 Mar 2012, 23:24

asymptote yazdı:... değerli saatten anlayan kötü niyetli kişiler..

Asymptote kimseye söyleme demiştim :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners