TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Basel 2012: Buran Stingray Diver

TSF Watches And Wonders Baselworld SIHH GTE Haberler / News
Forum kuralları
TSF Watches & Wonders Baselworld, SIHH, GTE 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016. 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 Detaylı İzlenimleri Yeni Model Haberlerini Bu Bölümde Bulabilirsiniz

Mesaj Scubat » 11 Mar 2012, 11:19

herojd11 yazdı:
Scubat yazdı:Feneriumlarda satar bu saat...

Su an icin belli ki insanlari rahatsiz edecegini bilmenize ragmen boyle bir espri yapacak kadar kendinizi güçlü hissediyorsunuz ama unutmayın gun olur devran doner , bugün nasil bdp'nin mecliste olup , komutanların içeride oldugu günse aynen devleti dolandiran başkanların dışarıda keyif cattigi , olimpiyatlara giden sporcularin yarısını cikartan , spora hizmet edenlerin tutuklu oldugu gündür ama dediğim gibi gun olur devran doner , merak etmeyin en kötü ilahi adalet vardır...

1. Ben besiktasliyim, ayni davada benim takimimda yargilaniyor

2. Saatler uzaktan sari lacivert gozuktugunden fenerium dedim

3. Nasil bir alinganliktir arti tepkidir YUH diyorum.
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj herofb » 11 Mar 2012, 11:53

Madem madde madde gidiyoruz

1. Saatlerin sarı lacivert ile alakası yok renkler siyah ayrıca dürüst olalım ve Demir parmaklıklar icin Fenerium dediğinizi itiraf edelim

2. Sizde yargılanıyor olabilirsiniz ama sayın Adalı'nin da dediği gibi onlar yalnızca Yıldırım'ın yanına çerkez yapıldılar yani en bastan beri ortada aynen Yıldırım gibi bir sey yok yalnızca bizim tepkimizi azaltma çalısmaları

3. Sizin parmaklık görüp fenerbahce yazmanız normalde benim alınganlik yapmam mı anormal geliyor , tepki konusunda bir sey demiyorum çünkü göreceli bir kavram bana gore içimden geçenlerin 1000 de 1'ini söylemedim size gore cok

Emin olun tanıdığınız bir cok insandan cok daha fanatiğimdir ama burada defalarca söylediğim gibi burası saat forumu ve siyaset , spor ve din gibi en cok sorun çıkabilecek konulara ne girilmeli ne de atıfta bulunulmalı , ben içimdekileri fenerbahce forumlarında atmayı tercih ediyorum sizede bunu tavsiye ederim

Saygılar
Çağlar
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Basel 2012: Buran Stingray Diver

Mesaj vincefb » 11 Mar 2012, 12:01

herojd11 yazdı:Madem madde madde gidiyoruz

1. Saatlerin sarı lacivert ile alakası yok renkler siyah ayrıca dürüst olalım ve Demir parmaklıklar icin Fenerium dediğinizi itiraf edelim

2. Sizde yargılanıyor olabilirsiniz ama sayın Adalı'nin da dediği gibi onlar yalnızca Yıldırım'ın yanına çerkez yapıldılar yani en bastan beri ortada aynen Yıldırım gibi bir sey yok yalnızca bizim tepkimizi azaltma çalısmaları

3. Sizin parmaklık görüp fenerbahce yazmanız normalde benim alınganlik yapmam mı anormal geliyor , tepki konusunda bir sey demiyorum çünkü göreceli bir kavram bana gore içimden geçenlerin 1000 de 1'ini söylemedim size gore cok

Emin olun tanıdığınız bir cok insandan cok daha fanatiğimdir ama burada defalarca söylediğim gibi burası saat forumu ve siyaset , spor ve din gibi en cok sorun çıkabilecek konulara ne girilmeli ne de atıfta bulunulmalı , ben içimdekileri fenerbahce forumlarında atmayı tercih ediyorum sizede bunu tavsiye ederim

Saygılar
Çağlar

+1
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Scubat » 11 Mar 2012, 12:54

Yemin ediyorum parmaklikla alaka kurmadim ama ikna olacak gibi degilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj herofb » 11 Mar 2012, 13:18

Yüz yüze olmadıgımız icin amacını anlamak imkansız bu yuzden söylediğini dogru kabul etmem gerekiyor , oyle diyorsan sorun yok ama sende , olusabilesecek çağrışımlar ile ilgili beni anla
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Kalpaklı » 11 Mar 2012, 13:44

eskiden sünger avcılığı için kullanılan elbiselerin maskelerinin bazılarında boyle parmaklık olurdu, ben ona benzettim
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir / Eski kullanıcı adı Flieger
Kullanıcı avatarı
Kalpaklı

Mesaj Scubat » 11 Mar 2012, 15:16

herojd11 yazdı:Yüz yüze olmadıgımız icin amacını anlamak imkansız bu yuzden söylediğini dogru kabul etmem gerekiyor , oyle diyorsan sorun yok ama sende , olusabilesecek çağrışımlar ile ilgili beni anla

Bu saate benzer gerek bjkstore da gerek feneriumda sayisiz cirkin saat var. Arti kucuk fotografta sari lacivert gozukuyor saatler. Tamamen bu yuzden boyle bir benzetme (espri bile degil) yaptim.

Ben futbolun icindeyim, gerek tribun gerekse yonetim anlaminda. Cok iyi biliyorum taraftarligi da fanatikligi de. Ama futbolun yeri de belli... Hicbirimiz yargilanmiyoruz bu davada...dolayisiyla olaylarin icinde olmayipta yargilananlarin avukatligini fevrice yapanlari da anlamakta zorlaniyorum.
Bana ayar verilen mesaja baktigimda icinde siyaset te bolca var, baskasina camur atma da...bu mudur dogru olan???

Edit: birde durust olmadigim korkup geri vites yaptigimin imasi var. Ona hic cevap vermedim.
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj vincefb » 11 Mar 2012, 15:47

Bence bu konuyu daha fazla uzatmadan kapatalım gitsin ;)

Sonuçta biz FB'liler baya hassas dönemler geçiriyoruz.. Bizide anlayışla karşılayın lütfen...

Gelin biz saatlerimizi paylaşıp, keyfimize bakalım ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Watches And Wonders & Baselworld & SIHH & GTE Fuar Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners