retrograde yazd覺:Ben teekk羹r ederim Conbay Her mesaja ayr覺 ayr覺 cevap vermi olman 癟ok ince bir davran覺. Dediim gibi Ersa hemen 羹st cadde 羹zerinde yer al覺yor komuyuz ayn覺 semtte olma sebebiyle mutlaka gidip inceleyeceim. Kullanma k覺lavuzu ile ilgili s覺k覺nt覺y覺da iletirim.
Genel olarak saatin 繹zellikleri nelerdir ne ie yarar -daha dorusu g羹nl羹k hayatta iime yarar m覺- inan hi癟 bilmiyorum ama Dijital ve bu ekilde olduk癟a spor bir model saatim olmad覺覺 i癟in b繹yle bir model istiyorum (optik olarak houma gittiinide ayr覺ca belirtmeliyim. A癟覺k癟as覺 襤ncelemen 癟ok g羹zel bir reklam olmu Casio'ya, okuyan bi gazla almak istiyor tebrikler (Reklamc覺 m覺yd覺n?

).
Bu kadar insan vakit ay覺r覺p incelememi okumu g羹zel yorumlar覺n覺 ve dileklerini paylam覺ken, tek tek cevap vermemek olmazd覺. G羹zel s繹zlerin i癟in 癟ok teekk羹r ederim, tevecc羹h羹n...
Ersa'ya gittiinde d覺ar覺dan bir fotoraf alabilirsen 癟ok sevinirim. 羹nk羹 saatin geldii yeri de merak ediyorum:) ok 繹nemli deil ama imkan olursa, cep telefonu ile bir fotoraf ho olur, T羹rk癟e kullan覺m klavuzu ve T羹rkiye saat dilimi 繹nemli konular ger癟ekten...
A癟覺k癟as覺 ben termometreli bir saat ar覺yordum, sonras覺nda tough solar 繹zellii ve termometre ararken, Ankara K覺z覺lay'daki bir Casio bayine girdim. Kendileri ger癟ekten 癟ok ilgilendiler, hemen kataloglar覺 癟覺kar覺p birlikte bakt覺k, katalou g繹r羹r g繹rmez zaten saat budur dedim:) zellikleri de tam arad覺覺m gibiydi a癟覺k癟as覺 bu y羹zden fazla d羹羹nmedim diyebilirim.
Benim 癟amurlara girecek, u癟acak, t覺rman覺 yapacak bir halim yok:) Ama g羹nl羹k kullan覺mda, sporda vb. alanlarda kullanmak i癟in kolay y覺pranmayacak, ufak bir hamlede cam覺 veya kay覺覺 癟izilmeyecek bir saat istiyordum. Tam da bu s覺rada ortaya 癟覺kan Casio ve G-shock buna g羹zel bir cevap veriyor.
Optik olarak bana kal覺rsa u anki G-Shock Digital modelleri i癟inde en g羹zellerinin ba覺nda geliyor zann覺mca. Casio'da bunun fark覺nda ki katalog kapa覺na bu modeli koymu.
襤ncelemeyi saati ger癟ekten sevdiim i癟in i癟ten ve uraarak yapt覺m. Dolayl覺 bir yoldan reklam olduunu da farkettim, 癟羹nk羹 ben bu kadar 繹zelliini evvelinden bilseydim saati almak i癟in 1 dakika bile d羹羹nmezdim:)
Bu arada reklamc覺 deilim, gazetecilik mezunu olsam da u s覺ralar mesleimi tam olarak icra edememekteyim:) Daha 癟ok akademik 癟al覺malara y繹neldim:)