TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Deri Kay覺lar覺n Kullan覺m mr羹 Hakk覺nda Yorum

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Deri Kay覺lar覺n Kullan覺m mr羹 Hakk覺nda Yorum

Mesaj Baran » 12 Mar 2012, 20:42

H覺rsch kesin 癟繹z羹m bence,tere dayan覺kl覺 su gecirmeyen antialerjik modelleri var onlara su deymedii s羹rece terden zarar geleceini sanm覺yorum bileinize teninize denk gelen i癟 k覺s覺mlar覺 deiik bir malzemeyle kaplanm覺 gayet iyi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Ziyaliv » 12 Mar 2012, 21:28

Merhabalar

Saatlerin deri kay覺lar覺 ne kadar ham ya da kal覺n deriden 羹retilirse 羹retilsin, deri kay覺lar kullan覺c覺n覺n v羹c羹d羹ndaki terin asit oran覺ndan olsun, suyun, tuzlu suyun, kimyasallar覺n (sabun vb.) i癟erisinde ne kadar 癟ok kal覺rsa 繹mr羹 o kadar k覺sa olur. nce kullan覺c覺n覺n v羹c羹d羹ndaki terin asit oran覺ndan bahsedelim, kullan覺c覺n覺n terindeki asit miktar覺 ne kadar fazla ise kay覺覺n 癟羹r羹me s羹r羹si o kadar k覺sal覺r. Terdeki asit yeri geldiinde baz覺 saatlerin kasalar覺nda bile oksitlendirmeye hatta baz覺 kiilerin terleri, kendi tenlerinde alerji bile yapmaktad覺r. Benim kendi terim bende alerji yap覺yor mesela, ben yaz aylar覺nda deri kay覺l覺 saat 癟ok kullanamam bileklerim k覺zarmaya balar hemen. 襤kincisi deri kay覺覺n su ile olan temas覺, deri kay覺 her ne kadar iyi bir deri hatta water proff bile olsa zamanla su deriyi 癟羹r羹tmeye balar. 癟羹nc羹s羹 ise deniz suyu deniz suyundaki tuz hem deri kay覺覺n rengini bozmakta, 繹zellikle kahverengi deri kay覺larda. Kay覺覺 m羹mk羹n olduunca youn sudan, terden korumaya 癟al覺覺n覺z. Kay覺lar覺n bilekteki 癟羹r羹me s羹releri bizim deneyimlerimize g繹re kiiden kiiye deierek 3 ay ile 1,5 y覺l aras覺nda deimektedir.

selamlar
Ziya
"Saat, Saat癟iden Al覺n覺r...."
Kullan覺c覺 avatar覺
Ziyaliv

Kay覺t: 21 Eki 2009, 00:26

Mesaj Scubat » 13 Mar 2012, 15:46

Ayd覺nlat覺c覺 mesajlar i癟in 癟ok teekk羹rler...zetlersem:

1-Deri kay覺l覺 saatleri tercihen k覺覺n kullanmak
2-Deniz, havuz hatta banyoya bile sokmamak
3-Kalitelisini kullanmak

(k繹pekbal覺覺 ve vatoz derisi olanlar覺 繹zellikle sorup almayaca覺m, o nadide hayvanlar覺 sadece derisi ve y羹zgeci sebebiyle l羹ks t羹ketim malzemesi i癟in avl覺yorlar)

Birey daha soraca覺m ben kay覺lar覺 genelde hep ayn覺 yerden (Sirkecide doubank bloundaki minicik casio satan d羹kkan覺n yan覺ndan girilen pasajdan) al覺yorum. Seiko sporturan覺n orjinal olmayan kay覺覺na 50 tl neredeyse her y覺l veriyorum. Bu ucuz mu oluyor pahal覺 m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
Scubat

Kay覺t: 11 ub 2012, 23:54

Mesaj SeRxx » 13 Mar 2012, 16:04

Orjinal Sportura deri kay覺lar覺 150 TL civar覺nda Ayd覺n saat 'ten sormutum .. Orjinal metal bilezii alman覺z daha iyi gibi ..
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj asymptote » 13 Mar 2012, 16:16

Scubat yazd覺:(k繹pekbal覺覺 ve vatoz derisi olanlar覺 繹zellikle sorup almayaca覺m, o nadide hayvanlar覺 sadece derisi ve y羹zgeci sebebiyle l羹ks t羹ketim malzemesi i癟in avl覺yorlar)

Ayn覺 zamanda yalar覺ndan kozmetik 羹r羹nlerin yap覺m覺nda faydalan覺yorlar, sizin bu hassasiyetinizi kad覺nlar da g繹stermeli bence..
襤in ger癟ei crocodile ve alligator kay覺lar i癟in 繹zel 癟iftliklerde yetitirilip gen癟 yata katledilen timsahlara ac覺yor insan, en iyisi deve kuu ve dana gibi eti yenen hayvanlar覺n derisinden yap覺lan kay覺lar覺 kullanmak.. ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Scubat » 13 Mar 2012, 17:51

Hepsi can sonucta ama ciftlik hayvanlarindan istifade etmek tabiatin dengesiyle, t羹rlerin devaml覺l覺覺yla alakali olmadigindan kabul edilebilir bence.
Kullan覺c覺 avatar覺
Scubat

Kay覺t: 11 ub 2012, 23:54

Mesaj drk » 13 Mar 2012, 19:33

Scubat, sonun kadar kat覺l覺yorum size ve d羹羹ncenizden dolay覺 teekk羹r ediyorum :champ:

Egzotik hayvanlar覺n sadece insanolunun garip isteklerini kar覺layabilmek i癟in katledilmeleri vahice bir d羹羹nce.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj aokyy » 13 Mar 2012, 20:32

Zaten 癟elik bilezik daha g羹zel.
Kullan覺c覺 avatar覺
aokyy

Ya: 37
Kay覺t: 11 Ara 2011, 14:40

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: slhgzl ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners