TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Let's Talk iPhone - Hadi iPhone Konual覺m ( iPhone 4S )

Mesaj herofb » 15 Mar 2012, 19:17

serxx bover sen imdi itunes'u falan nereden al覺caz biz bu aleti :)

bu arada fotoraflar g繹r羹nm羹yor :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj msturan » 15 Mar 2012, 19:17

yusufragip, teekk羹rler inceleme i癟in, ayr覺nt覺l覺 olmu :champ:

serxx yazd覺:Android savunucular覺 varsa kap覺t覺ral覺m cihazlar覺 buyursunlar :champ:

Beyler sakin olun, forumda s羹rekli bir gerginlik, bir rekabet, bir kan kokusu var :D
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 33
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj msturan » 15 Mar 2012, 19:17

herojd11 yazd覺:serxx bover sen imdi itunes'u falan nereden al覺caz biz bu aleti :)

bu arada fotoraflar g繹r羹nm羹yor :)

:lol:
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 33
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj SeRxx » 15 Mar 2012, 19:21

Abi M att覺m sen yeterki k覺zma :D

Msturan ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Let's Talk iPhone - Hadi iPhone Konual覺m ( iPhone 4S )

Mesaj mlm » 15 Mar 2012, 19:25

Herojd operat繹rlerin taksitli kampanyalar覺 mevcut, seni 羹zmez, ayl覺k tarifene ilave 100 tl gibi bir 繹demesi var :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj herofb » 15 Mar 2012, 19:27

abi 24 ay 100 TL tabiki 羹zmez ama total 2400 TL gibi rakam telefona 癟ok sa癟ma geliyor ger癟i ne kadar pahal覺 olursa maddi olarak daha 癟ok zorlasa da manevi olarak ama senin tel bile u kadar sava覺nda submaner i癟in itiraz kabul etmeyebilirim :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj yusufragip » 15 Mar 2012, 19:30

serxx yazd覺:Bilgiler i癟in teekk羹rler :champ:

繹yle bir ka癟 ey s繹yliyim:

Itunes olmadan veri transferi olmamasi

iTunes olmadan her t羹rl羹 veri transferi m羹mk羹n ;) Bluetooth'la veri transferi bile yapabilirsin.

-Disardan hic bi degisiklige izin vermemesi ( androidde rom yukleme ile customise etmek daha kolay gerci burdada jb var ama android daha ozgur bir sistem)

Deiiklikten tam olarak kast覺n ne bilmiyorum ama Custom firmwire vs. mevcut ...

JailBreak yapt覺n m覺 Yusufragip ? Yapmadan bu kadar memnun kalm覺san eer yapt覺ktan sonra seni d羹羹nemiyorum :D

Android savunucular覺 varsa kap覺t覺ral覺m cihazlar覺 buyursunlar :champ:

@Serxx Ben androidciydim biraz pahali bi zar atttim ama korktugum gibi olmadi allahtan :) Jb yapmadim daha bende biraz bahtsiz bedevi sansi varda simdi yapariz sonra hard reset atamayiz bisi olur garanti disi kalir elimizde patlar diye karismak istemedim. Cok memnunum ofis dosyalari acabiliyorum evernote ile toplantilarda notlar alabiliyorum ve her yerde ulasabiliyorum iphone da aldigin notu aksam bilgisayarda duzenlemek kadar zevkli bir sey yok ibb trafik super oyunlar dehset :) Kamera kalitesi cok iyi son 5.1 ile kilidin oraya gelen foto tusu cok tatli :) Cover caseler ve bumper ile resmen bir tarz :)

@Herojd11
Valla abi bir cok secenek var bunlardan bi tanesi sozlesmlei almak eger esin cok telefon gorusmesi yapan biriyse ve turkcell kullanicisi ise (1000 dk her yone 1000 sms ve 1 gb internet paketi bu benim kullandigim tarife aylik 157 lira ve 24 ay sozlesmeli) bu sekilde almak cok mantikli bu assagi yukari 2200 (cihaz bedeli ) tl vodofone ve diger operatorlerdede bu sekilde assagi yukari

Diger bi secenek sim unlock olarak yurtdisindan getirilip burda vatandaslarin opsiyonuyla kayit ettirilenler var onlarda 1500 den filan basliyor fakat onlarda risk mevcut onuda soyle anlatiyim yurt disina turla giden insanlarin pasopartlarina haberleri olmadan kayit yaptiriyorlar bu kayit
1 telefon hakki iceriyor ve 2 yil sure gerektiriyor. Tabi vatandas bunu bi yerden anliyor ve iletisim bakanligina ben bu telefonu kaydettirmedim diye yazili dilekce verince senin sim unlock telefonunun imei numarasi turkiyede gecersiz kaliyor isin kotu yani baska bi pasaport bulup kaydettirsen bile o telefon artik turkiyede calismiyor ipod touch gibi kullaniyorsun benim kuzenimin basina geldi ve sikintili bir surec . Benim tavsiyem en garanti sekilde bu ticareti gerceklestirmek sonucta 2000 lira gibi paralardan bahsediliyor ve tamamen bir kumar .

En son secenek ise firsat siteleri 1900 liraya kampanya aciyorlar 1 haftalik gerisayimdan sonra urunu en gec 1 hafta sonra kapiniza teslim ediyorlar fakat ondada soyle bir risk var parayi alip urunu tedarik edemedik diyorlar ve parayi 1 ay dan uzun ve sinir harbi gecirterek size geri veriyorlar :)

Ozet : Kontratli alin :)
Kullan覺c覺 avatar覺
yusufragip

Ya: 36
Kay覺t: 10 Eyl 2010, 23:48

Let's Talk iPhone - Hadi iPhone Konual覺m ( iPhone 4S )

Mesaj mlm » 15 Mar 2012, 19:30

繹z羹mleme guzel Herojd, devam :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: timeluxury ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners