Saat Isvicre'deki Bucherer kuyumcusundan 28 Ocak 1974'te satin alinmis. CHF 656.00 tutarindaki alisverisin orijinal satis faturasi ile saatin tum evraklari mevcut.

ROLEX "Time Capsule" Exotic Dial ref. #6241 Daytona

Bir diger ibret ornegi

tolgi06 yazdı:Aklıma "RCO, ROC Dial" meselesi geldi; yarın bir ekip kurup elimizde büyüteçle bütün Rolex bayilerini gezip hatalı ürün bulmaya çalışalım beyler
Razz yazdı:
Rolex'te daha neler var:
- Submariner'ımın kadranı çatladı..??! Süper.. Artık Spider Web bir Sub sahibisiniz.. Buyrun ebay'e.. Starting @ 6000,00 USD..
- Submariner'ımın bezeli zamanla soldu..??! Mükemmel.. Demek Ghost Insert bir Sub'ınız var.. Alalım.. 7500,00 USD nakit..?
- Submariner'ımın Trithium markörleri/kolları artık fosfor özelliğini kaybettiği gibi renk açısından da taba/hardal arası bir tona döndü..?!! Alülala.. Deep Patina Sub'lar çok kıymetlidir.. Satmayı düşünür müsünüz..?
- Daytona'mı takmadım, yıllarca kasada kaldı.. Bakıyorum şimdi sub dial ring'lerin etrafı resmen okside olmuş, toprak rengi..??! Demek ki Patrizzi Dial bir Daytona sahibisiniz.. Saatinize layık değil ancak naçizane teklifim 19500,00 USD..
- Daytona'mın saat 6 noktasında yer alan sub dial ring'inde 6 ve 9 ters yazılmış..??! Fevkalade.. Inverted Six kadran SS Daytona'nız için bir müşterimiz vardı hazır, buyrun oturun ben 13.000,00 USD'nizi getireyim..
- Daytona'mda Cosmograph yazısı sanki bir satır altta yazılmış, hatalı mı acaba..??! Aman efenim.. Latife ediyorsunuz herhalde.. Space Dial Daytona'yı bilmeyen mi var..? EFT miydi yoksa nakit mi..?
I love Rollie
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 23 misafir
|