İlk saat seiko premier olacak derken şeytana uydum, bütçeden biraz yiyip görünce çok beğendiğim bu saati edindim:)
Rus mekaniğini severim ve güvenirim:)
Baktığınızda karadenizin kuzeyinde ş an faaliyetteki nükleer santrallerin yüzde doksanı 1960-70 lerin teknolojisi ile hala çalışıyor( tamam kötü bir örnek oldu sustum)
Saati dün akşam satış ilanları içinde gördüm ve allahım ne olur istanbul da olsun diyerek bastım özel mesajı...
sağolsun Mete Bey hızlı geri dönüş yaptı ve çok ilgiliydi dün akşam buluşup anlaştık...
Saat sitede satılık ilanında ancak hiç bir başlık yoktu saatle alakalı bari şöyle kabaca bir inceleme yapayım dedim
Saatimiz poljot un journey modeli, siyah ve beyaz kadranlı model 999 ar adetle limitli
41 mm çapında ve poljotun 3133 kurmalı kalibresini kullanıyor
25 taşlı ve 21.600 titreşimli bir makina
saatin kadranı bence gayet okunaklı ve sade
beyaz zeminde lacivert kollar ve indeksler güzel bir uyum sağlıyor
saat 1 ve 2 arasında tarih penceresi yer alıyor
saatin orjinal arka kapağı full metal ve üzerinde saatin 999 adetlik limitli üretimin kaçıncısı olduğu işlenmiş ancak yanında bir de şeffaf arka kapakla gelmiş ki tadından yenmiyor
lacivert deri kayış ve yanında kahverengi bir kayışla aldım saati ama şu an lacivert açık ara favorim...belki gelen tavsiyelerle bir kayış modifikasyonuna gidebilirim...
biraz da resimler konuşsun bakalım