Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
msturan » 08 Nis 2012, 20:37
Anlatım bozukluğu var beyler
mlm yazdı:''Bir Patek Philippe/Breguet vs. kullanmadığı ve
bunlara sahip olmadığı halde bu saatlere sahip olanlardan daha zengin ve
daha pahalı saat
kullanan insanların mevcudiyetinin gerçekliğinin yadsınamayacağının kesinliği'' sonucunu elde edebiliriz

Fakat mlm, bu konuda size katılıyorum azizim; haddim olmayarak, "belirli ikonların içinde bulundukları kümenin zirvesini teşkil etmelerinin, asla ve asla bu kümede sözü geçen kriter açısından tabandan zirveye doğru ilerleyen meraklıların bu yolda işbu ikonlarla münasebette bulunmasının garantisi olamayacağı" gerçeğini de eklemek isterim

Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
-

msturan
-
Thevenin » 08 Nis 2012, 20:46
mlm'den sonrasini okumadim

Thevenin
-

Thevenin
-
asymptote » 08 Nis 2012, 21:03
avsu07 yazdı:asymptote yazdı:mlm yazdı:Sahip Olunan Saatin Fiyatı/Aylık Gelir oranını kurarsak,
''Bir Patek Philippe/Breguet vs. kullanmadığı ve sahip olmadığı halde bu saatlere sahip olanlardan daha zengin ve pahalı saat kullanıcısı insanların mevcudiyetinin gerçekliğinin yadsınamayacağının kesinliği'' sonucunu elde edebiliriz

Bu cümleyi doğru şekilde öğelerine ayıracak kişiye benden bir Seiko 5

Akşam akşam seni zarara sokmayayım

Avukat arkadaşları dahil etmiyoruz

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
nouma » 08 Nis 2012, 21:05
patrik e kızmayalım ....siz onun yerinde olsanız yada 30000 euronuz olsa almazmısınız o saati yada başkasını..şu bir gerçek ki paran çoksa istediğin markayı saati alırsın...oda bunu yapmış..he sorsan belki yelkovanın yerini bilmez o da ayrı..saatler hakkında teknik bilgiye sahip olmaması çok pahalı saat takmaması anlamına gelmemeli..neticede güç göstergesi..bu formdada olmuyo mu boy boy rolexler panerailar iwc ler ....tek fark siz saati tanıyosunuz her şeyini biliyosunuz bilerek takıyosunuz o da bilmiyo ....
-

nouma
-
mlm » 08 Nis 2012, 21:30
Arkadaslar benim mesaj neyse de, sonrasındaki yorumlarınızı okurken gulmekten karnım ağrıdı, abartmıyorum, ki hiç sevmem

Süpersiniz

Instagram:
watchtron
anatoliastraps
-

mlm
-
-

SeRxx
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: BatuhanKLC, ceyyhun, eskiserkan, Majestic-12 [Bot], nyldrm ve 232 misafir