TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Nisan 2025 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

TSF Nisan 2012 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Mesaj SeRxx » 09 Nis 2012, 15:11

Razz, babanı böyle saatler kullanmaya nasil ikna edebiliyorsun ? Kullandığım Seiko'dan Longines'e bütün saatlerin hepsini teklif ediyorum ben bu boyutlu saatleri asla takmam diyor. Valla babamın bana ''oğlum ver Carrera'yı birkac gün kullanayım'' demesini öyle cok istiyorum ki ..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: TSF Nisan 2012 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Mesaj msturan » 09 Nis 2012, 15:18

serxx yazdı:Razz, babanı böyle saatler kullanmaya nasil ikna edebiliyorsun ? Kullandığım Seiko'dan Longines'e bütün saatlerin hepsini teklif ediyorum ben bu boyutlu saatleri asla takmam diyor. Valla babamın bana ''oğlum ver Carrera'yı birkac gün kullanayım'' demesini öyle cok istiyorum ki ..

Daha da kötüsü, babam kendi kullandığı quartz Quantum'u bana vermek için elinden geleni yapıyor :lol:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Tolgi06 » 09 Nis 2012, 15:20

msturan yazdı:
serxx yazdı:Razz, babanı böyle saatler kullanmaya nasil ikna edebiliyorsun ? Kullandığım Seiko'dan Longines'e bütün saatlerin hepsini teklif ediyorum ben bu boyutlu saatleri asla takmam diyor. Valla babamın bana ''oğlum ver Carrera'yı birkac gün kullanayım'' demesini öyle cok istiyorum ki ..

Daha da kötüsü, babam kendi kullandığı quartz Quantum'u bana vermek için elinden geleni yapıyor :lol:

:D Bence babana Rolex aldır bir şekilde. Belki sonra sana vermeye kalkar saati bir Sub sahibi olursun :D

Razz babanın da saat zevki var o zaman. Eee kimin oğlu :D .Bu arada ikinizin koluna da saatler çok yakışmış,güle güle kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj asymptote » 09 Nis 2012, 15:21

Her zaman baba mı devredecek saati?. :) Oğuldan babaya yada torundan dedeye saat intikali de pekala mümkün.. Bunu Razz' ın peder kanıtlamış ve hatırlatmış oldu bizlere. :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Baran » 09 Nis 2012, 15:22

Ben babama versem kullanılmaz halde geri alırım :lol: ameliyatı oluyor tak tuk bırakıyor soyunma odasında lavabonun yanında :evil:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj msturan » 09 Nis 2012, 15:25

tolgi, babam "kola takılacak bir şeye" 15 bin lira verdiği gün, zaten ciddi manada kendinde olmayacaktır.. Bu durumda kolayca kolundan sıyırıp alabilirim Rolex'i :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj cenk » 09 Nis 2012, 15:45

msturan yazdı:tolgi, babam "kola takılacak bir şeye" 15 bin lira verdiği gün, zaten ciddi manada kendinde olmayacaktır.. Bu durumda kolayca kolundan sıyırıp alabilirim Rolex'i :D

:lol:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj herofb » 09 Nis 2012, 15:56

Razz tebrikler , babam maalesef saat konusuna çok uzak geçen yıl kendisine bir Seiko Chronograph aldım ne gerek vardı dedi :)
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Cimuanos, Google [Bot], scarbo, timeluxury ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners