Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.
benim gercekten cok begendigim bir model. dikdortgen saatler bana hep itici gelmislerdir lakin steinhartin bu modelinde ayri bir hava ayri bir ozgunluk var. yuvarlak kasa benim icin de ilk tercih olur ama bu modelin yuvarlagi sanki biraz onceki projeyi mi animsatir diye icimden gecirmedim degil:-) kisacasi bu saat klasik bir dikdortgenden ya da kareden cok farkli gozukuyor gozume tabi yaniliyor da olabilirim:-)
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya
Flieger yazdı:steinhart in yeni diveri guzel olabilir bence, mavi modelindeki turkuaz da bizim mavimiz zaten
bu da cok guzel bir tasarim:-) diver olacaksa da boylesi olsun ya da olmaz olsun:-)
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya
conbay yazdı:Model önerisi ya da benzeri bir düşünce yok biliyorum ama hani aklınızda bulunsun Steinhart dediğimizde şu modeli söylemeden de duramayacağım
Geçekten çok hoş görünüyor. Bell & Ross gibi itici gelmedi bana.
Merhabalar, Ben de foruma geç üye olan ama üye olduğuna çok memnun olan birisiyim. Saat konusunda birçok bilgiye ulaştım,katkısı olan herkese ve sayın başkana teşekkür ederim. Forum geç üye olmak konusunda en büyük üzüntüm özel Steinhart saat projesinde yer alamamak olmuştu. Şimdi bu yeni fırsattan yararlanmak isterim. Projenin devamını merak ve sabırsızlıkla bekliyorum. Beni + 1 sayabilirsiniz.