Konak-Bostanlı akşam 19:30 vapurundayım.Önümde bir bey var sol kolunu havaya kaldırmış (düşünceli gibi veya şov yapar gibi

) cama yaslamış. Şimdi bakıyorum bilezik Rolex gibi

camın içinde date göstergesi bombesi var saat Rolex DJ gibi ama kadran gözükmüyor, crown oyster değil tüm bilgi bu. Kadranı görsem malzeme kalitesini anlıycam bir fikir sahibi olacam ama sadece bileziği görüyorum net. Tabi forumdaki başkanlar baklalara bakarak illaki bir kanıda bulnurlar ama ben artık adamın giyinişine ve hatta suratına falan baktım

%40 orjinal dedim çıktım...
Şimdi vapurda bana hiçbirşekilde prestijli gelmedi bu arkadaş. Eminim benim Rolex'im var dese o anda çevredekilere onlarada prestijli gelmiycektir.
Burda önemli olanın bir markayı taşıyabilmek olduğunu düşünüyorum. Örneğin pazar malı bir Adidas giyince hanfendi nasıl ki orjinaldir demişsiniz Rolex takmakta böyle birşey.
Yani insanın prestiji zaten bir bütün olarak kendisidir. Spesifik olarak saat ise bu prestiji pekiştiren extra bir aksesuardır. Kullanıcıda prestij yoksa onu Rolex,Pan,AP kurtaramıyor.
2fast4you'nun söylediğine paralel, çevrenin görüşlerini kafaya takan bir yapımız varsa günlük hayatta Rolex takmamakta fayda var

Paspal bir kılıkla vapurda (ki bostanlı aktarma iskelesidir sonra otobüse binecek o) , belediye otobüsünde, belediyede fatura kuyruğunda vs. vs.

kullanmaktansa akşam yemeklerinde,arkadaş toplantılarında vs. tercih edilmesi daha makbul