vincefb yazdı:herojd11 yazdı:sözüm kimseye değil öncelikle bunu belirteyim ama biraz içimi boşaltmam gerekiyor:)
imkanı olan bayanların çoğunun günlük olarak kullandığı pırlantalar en az bir submariner değerinde ve ben buna kimsenin birşey dediğini hatırlamıyorum ama ben erkek olarak ömürlük bir saatim olsum , evladıma miras kalsın , anıları olsun diyince binbir türlü laf yok prestij mi , yok kroluk mu yok gereksiz mi??? hayır efendim ben beğeniyorum ve istiyorum bu kadar basit
Altına imzamı atarım

Mühürüde benden

.
Bu konuda forum üyelerinin fikirlerini duymak iyi oldu. Tabi asıl nokta nokta kimlerin orijinal kulandığı değil.
Mahalle baskısına rağmen önceliği bizim istekerimiz belirlemeli. Ben çok istiyorsam, sub alır takarım, ama asla rolexi var desinler diye değil. Yada saat alacağım ama benim için önemli olan zamanı göstermesi, birazda şık olması ise 150 tl lik bir saatide severek takarım. Kazandığı paraya bak, kolundaki saate bak deme ihtimallerine göre davranmam.
Saat, cep telefonu, otomobil, giyim vb nesneler kabul etsekte etmesekte bir noktaya kadar etiketimiz oluyor. Ancak gerçek prestij, kişinin çevresinde oluşturduğu güvenilirlikle orantılı diye düşünüyorum.