Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Mücadeleci, paylaşım için çok teşekkürler Şüphesiz gelmiş ve gelecek saatleriniz arasında en değerlisi bu olmalı, güle güle saklayın. Dedenizin mekanı cennet olsun.
Mücadeleci, öncelikle Allah rahmet eylesin. Dededen kalma saatinin senin için Grand Seiko'lardan da, Rolex'lerden de daha kıymetli olduğunu tahmin ediyorum.
Hatıraya saygı çok güzel birşey umarım bizlerin de torunları senin gösterdiğin hassasiyeti ve saygıyı gösterir. Paylaşımın için teşekkürler mücadeleci. Dedeni saygıyla anıyorum burdan.
Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ediyorum Dedem gibi tiril tiril giyinip bu saati koluma takıp gezmek benim için bir hayaldi 15 sene önce, artık ayda birkaç gün takıp onun güzelliklerini yaşatarak hayallerimi gerçek ediyor olacağım inşallah.
hikayenin muhteşemliği ile saatin karizması daha da artmış mucadeleci.
bendeki bu tip aile yadigarı saatleri kullanmak bir yana, kurmak için elime aldığımda bile duygulanıyorum. hem dedemin babasından hem de dedemden kalma saatlerim mevcut. hikayene yabancı değilim.